Humor & Sex 4 To nej z knih 1, 2 a 3 - Jitka Moody - e-kniha - 9% sleva

-9%
Humor & Sex 4 To nej z knih 1, 2 a 3 - Jitka Moody - e-kniha
181 199 1082
181,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


Humor & Sex 4 To nej z knih 1, 2 a 3 - Jitka Moody - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Humor & Sex 4 To nej z knih 1, 2 a 3 - Jitka Moody - e-kniha .

Zlevněné zboží

eBook:,Výběr 15 příběhů, které jako autork považuji za to, co se nejvíce povedlo z erotických pohádek, nemravných padouchů a hrdinů a hříchů králů a královen. To pro případ, že 3 knihy jsou na vás zkrátka moc, nebo chcete ochutnávku. Jestli máte rádi humor, vychutnáte si sarkasmus a potěší vás peprnější příběhy, kde erotika tomu všemu dává kouzlo, zkuste se začíst právě do této knihy. Kdybych si měla vybrat to nejlepší z toho nej, tedy řekněme 3 příběhy z každé knihy, byla by to pohádka na motivy Císařovy nové šaty, Garp coby zástupce hrdinů z ...knih a nakonec Jindřich VIII. coby král s nemravnými choutkami. A který máte nejradši vy? V této knize výběru najdete tyto příběhy: Císařovy nové šaty Šípková Růženka Malá mořská víla Alí Baba a 40 loupežníků Popelka Uspávač Drákula Indiána Jones Matrix Smrtonosná past Svět podle Garpa Královna ze Sáby Alexandr Veliký Jindřich VIII. Ludvík XIV. zvaný Král Slunce

Produkt je výrobek značky Jitka Moody.

Procházet zboží z kategorie Média Jitka Moody, Knihy Jitka Moody.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Humor & Sex 4 To nej z knih 1, 2 a 3 - Jitka Moody - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jitka Moody a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jitka Moody najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Humor & Sex 4 To nej z knih 1, 2 a 3 - Jitka Moody - e-kniha
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

181,- Kč