Humor & Sex 2 Vilní padouši a hrdinové - Jitka Moody - e-kniha - 9% sleva

-9%
Humor & Sex 2 Vilní padouši a hrdinové - Jitka Moody - e-kniha
181 199 1867
181,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


Humor & Sex 2 Vilní padouši a hrdinové - Jitka Moody - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Humor & Sex 2 Vilní padouši a hrdinové - Jitka Moody - e-kniha .

Zlevněné zboží

eBook:,14 erotických příběhů známých postav z knih, filmů, seriálů, kteří ale jsou mnohem nadrženější než ti, co jste zvyklí znát. V lechtivé i humorné knize Vilní padouši a hrdinové přistihnete své oblíbené hrdiny a padouchy z filmů a románů v těch nejpikantnějších situacích. Nemáte pocit, že třeba takový mladý kouzelník Harry P. by si už taky mohl trochu vrznout? No a Indiana J. objeví bájné město a hádejte co, čeká ho tam spousta nepříjemností. Když Fiona přikáže oženit krále, aby netropil hlouposti, oslík se Šrekem dělají co můžou. Dokonale... nedokonalý příběh Garpovy matky ze světoznámého románu vám vnutí skvělou náladu. V knize příběhů najdete tyto často ne vlastní vinou rozvášněné klaďasy a záporáky: Harry Potter Drákula Indiána Jones Matrix James Bond Smrtonosná past Hvězdná brána Svět podle Garpa Krotitelé Duchů Pán prstenů Shrek Švejk Doctor Who Supernatural

Produkt je výrobek značky Jitka Moody.

Procházet zboží z kategorie Média Jitka Moody, Knihy Jitka Moody.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Humor & Sex 2 Vilní padouši a hrdinové - Jitka Moody - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jitka Moody a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jitka Moody najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Humor & Sex 2 Vilní padouši a hrdinové - Jitka Moody - e-kniha
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

181,- Kč