Horoucí srdce, ale nohy v bahně - Otto Hejnic

Horoucí srdce, ale nohy v bahně - Otto Hejnic
240 240 1135
240,- Kč

Původní cena: 240,- Kč


Hodnocení:


Horoucí srdce, ale nohy v bahně - Otto Hejnic z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Horoucí srdce, ale nohy v bahně - Otto Hejnic .

Detailní informace

Název autorova nejnovějšího povídkového souboru představuje společného jmenovatele naprosté většiny textů. Konkrétně jde v těchto případech o tvrdý střet aktérů s realitou, a není podstatné, jak jsou staří, z jakého prostředí pocházejí, čím se živí nebo v jaké době se jejich příběh odehrává. Jejich jistoty přecházejí v nejistoty, naděje se proměnila v beznaděj a vše končí deziluzí. Jak je pro autora typické, nejčastěji se ohlíží do minulosti za tím, co bylo lepší, cennější, opravdovější. Staré tajemství hoří ve tmě, je to všechno už strašně dáv...no. Jeho "romantikové po sezóně", jak označuje své oblíbené hrdiny, počítají ztráty s určitou vyrovnaností a docházejí k poznání, které je víc než hořké - že nakonec si člověk vždycky musí poradit sám. A ač už jim mnoho elánu nezbývá, neboť jsou příslovečně u konce s dechem, stále se ještě smějí, třebaže jejich smích čím dál častěji zamrzá na rtech.

Produkt je výrobek značky Nakladatelství Bor ,distribuovaný s EAN kódem 9788088367246.

Procházet zboží z kategorie Média Nakladatelství Bor, Knihy Nakladatelství Bor.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Horoucí srdce, ale nohy v bahně - Otto Hejnic a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nakladatelství Bor a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nakladatelství Bor najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Horoucí srdce, ale nohy v bahně - Otto Hejnic
Právě si prohlížíte...

240,- Kč