Horoskopy na rok 2021 - Martina Blažena Boháčová

Horoskopy na rok 2021 - Martina Blažena Boháčová
271 271 1993
271,- Kč

Původní cena: 271,- Kč


Hodnocení:


Horoskopy na rok 2021 - Martina Blažena Boháčová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Horoskopy na rok 2021 - Martina Blažena Boháčová .

Detailní informace

V této knize se dočtete, jaké události nám přinese pohyb planet a také to, co čeká jednotlivá znamení, nejen během celého roku, ale také měsíc po měsíci. Protože se planeta Saturn a také Jupiter přesunou do Vodnáře, rozepsala jsem podrobně, co to bude pro jednotlivá znamení znamenat a jaké to přinese události. Každý měsíc je také rozepsáno, kdy a v jakém znamení proběhne úplněk a novoluní. Tato kniha není jen kniha horoskopů, je to také osobní deník, do kterého si člověk může v jednotlivých měsících zapisovat, co prožil a v dalším roce si zkont...rolovat jak se ve svém životě posunul. Je to kniha pracovní. Nejde o to, si jen jednotlivé horoskopy přečíst, jde o to, umět s těmito informacemi pracovat.

Produkt je výrobek značky Blažena Boháčová Ezoterface ,distribuovaný s EAN kódem 9788088031154.

Procházet zboží z kategorie Média Blažena Boháčová Ezoterface, Knihy Blažena Boháčová Ezoterface.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

479,- Kč
429,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Horoskopy na rok 2021 - Martina Blažena Boháčová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Blažena Boháčová Ezoterface a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Blažena Boháčová Ezoterface najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Horoskopy na rok 2021 - Martina Blažena Boháčová
Právě si prohlížíte...

271,- Kč