Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Holocaust - Philip Steele - 60% sleva

-60%
Holocaust  - Philip Steele

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Holocaust - Philip Steele z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Holocaust - Philip Steele .

Zlevněné zboží

Doba nacistické perzekuce je neodmyslitelně spjata s moderními dějinami. Její vliv na společnost stále přetrvává. Právě proto je důležité si tyto skutečnosti připomínat a předávat je i další generaci. Jenže jak toto děsivé téma přednést dětem? Tato kniha vám v tom pomůže. Ukrývá v sobě nejen svědectví o nedozírné tragédii, ale zároveň vypráví příběhy o hrdinství a boji o přežití. Sledujte společně osudy lidí v ghettech, koncentračních táborech a přibližte se pochopení pocitů strachu a bolesti, ale i naděje a víry v návrat domů. Autor Philip Nic...holas Steele se věnuje především naučné literatuře pro děti a mládež. Jeho cílem je zaujmout, inspirovat a následně poučit své čtenáře. Zaměřuje se na obtížná historická a společenská témata. To vše je v souladu s potřebou v mladých lidech podněcovat rozvoj kritického myšlení. Jeho knihy se těší popularitě v mnoha zemích světa. Během druhé světové války přišlo v Evropě kvůli nacistické nadvládě o život zhruba šest milionů židovských mužů, žen a dětí. Jedná se o jedno z nejtemnějších období novodobé historie a tato kniha je jeho svědectvím.

Produkt je výrobek značky Edice Knihy Omega ,distribuovaný s EAN kódem 9788075851451.

Procházet zboží z kategorie Média Edice Knihy Omega, Knihy Edice Knihy Omega.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

159,- Kč
Detail
139,- Kč
Detail
50,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Holocaust - Philip Steele a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Edice Knihy Omega a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Edice Knihy Omega najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Holocaust - Philip Steele
Právě si prohlížíte... - 60% sleva

119,- Kč