Hledání dračí země: Cesta k moři - Jan Bodrov

Hledání dračí země: Cesta k moři - Jan Bodrov
Hledání dračí země: Cesta k moři - Jan Bodrov
Hledání dračí země: Cesta k moři - Jan Bodrov
Hledání dračí země: Cesta k moři - Jan Bodrov
339 339 1683
339,- Kč

Původní cena: 339,- Kč


Hodnocení:


Hledání dračí země: Cesta k moři - Jan Bodrov z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Hledání dračí země: Cesta k moři - Jan Bodrov .

Detailní informace

Nová česká fantasy sága. Kniha obsahuje stírací los s kódem ke stažení nové písně od Divokýho Billa a možností výhry jednoho ze 150 CD Tsunami. Píše se rok 921 nového věku. Výzva všem odvážným: Na vědomost se dává, ač možná nedobrá zpráva, že hledán jest odvážlivec ten, jež vyplní to lidské přání, ten lidský sen, ve kterém pán zla Tajron bude poražen. V dobách, kdy střídá se věk za věkem, pak-li že tys tím dobrým i skálopevným člověkem, více již nečekej a knihu do rukou vem, na pomoc chvátej v boji s rozpínajícím se zlem a s přáteli zachraň pře...krásnou širou Prvozem. Vydej se i ty společně se sedmi přáteli na fantastickou výpravu plnou neuvěřitelných dobrodružství. Vykroč skrze v temnotu vnořenou zem Nového Korbotu, dobytou temným vládcem nad zlem, černou nocí a tmavým dnem, pánem Tajronem - zlým tvorem, jež jako jediný počal s křížením několika druhů magií. Navleč si nebezpečný simultál - magický rukávník Mumadrch a zachraň druida Durmana před pádem do stínů mezisvětů. Ve vřavě bojů a nebezpečí padni a znovu vstaň, abys pomohl ochránit poslední zbytky lidí z celé Prvozemě, odolávající nekončícím nájezdům zrůdných Mariaků a Muskůtů. Užij mocný rukávník a za pomoci sil Embaru ochraň poslední rozsáhlou lidskou pevnost Aman Krias. Projdi jednou ze tří bran dělnic smrti bájných Midruch - Midae, Drumy a Chaemis, vstup do žhavého světa pod světem a ubraň se útokům obrovitého Stulta Basmura ďasa. Zdrcen děsivými událostmi odolej Jalmské sekeře i Hardejskému meči tvora smrti pána Diáh. Pak v klášteře neposkvrněných najdi pět svitků, ty přátele potřebné k cestě vyvolí. S nimi dojdi až k moři, a společně se vydejte skrze ostrovy marnosti lidožravých Arachkrain do dračí země, abyste vyplnili věštbu společenstva pěti draků. Zlo stále roste, tak nečekej a hrdě mu vykroč v ústrety.

Produkt je výrobek značky Bodrov Jan ,distribuovaný s EAN kódem 9788027017379.

Procházet zboží z kategorie Média Bodrov Jan, Knihy Bodrov Jan.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hledání dračí země: Cesta k moři - Jan Bodrov a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bodrov Jan a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bodrov Jan najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hledání dračí země: Cesta k moři - Jan Bodrov
Právě si prohlížíte...

339,- Kč