Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hedvábník - Robert Galbraith

Hedvábník  - Robert Galbraith

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hedvábník - Robert Galbraith z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Hedvábník - Robert Galbraith .

Detailní informace

Kam se ztratil autor rukopisu, který nikdo nesmí číst a každý se ho bojí? Hedvábník, druhá kniha z řady vysoce oceňovaných detektivních románů s Cormoranem Strikem a jeho energickou mladou asistentkou Robin Ellacottovou je strhující a čtivý příběh. Když zmizí spisovatel Owen Quine, jeho žena se obrátí na soukromého detektiva Cormorana Strika. Zpočátku se domnívá, že se na pár dní někam vypařil – už to v minulosti párkrát udělal –, a po Strikovi jen chce, aby ho našel a přivedl domů. Jenže Strikovi během vyšetřování začíná být čím dál jasnější, ...že za Quineovým zmizením se skrývá větší tajemství, než si jeho žena myslí. Romanopisec právě dokončil rukopis, v němž s jízlivou zlomyslností vykreslil téměř všechny své známé. Kdyby se román zveřejnil, zničil by leckomu život. Existuje tudíž spousta lidí, kteří ho mohli chtít umlčet. A ve chvíli, kdy je Quine nalezen brutálně zavražděný za bizarních okolností, začíná souboj s časem, v němž je třeba porozumět motivaci krutého vraha; vraha, který se nepodobá žádnému z těch, s nimiž se doposud Strike setkal… Nebezpečný rukopis. Brutální vražda. Napínavé vyšetřování. „Zatraceně dobré čtení a dvojice, která vás vezme za srdce...“ - The Telegraph „... Hedvábník je po Volání Kukačky – hitu loňského roku – druhá strhující detektivka s Cormoranem Strikem v hlavní roli... Poutavé postřehy, rychlá zápletka a špetka jízlivého humoru...“ - People „Kde je další díl, prosím... Galbraith píše s důvtipem a se smyslem pro tradici detektivního žánru; napínavou zápletkou vás provede tak hladce, až úplně zapomenete na čas.“ - The Seattle Times ROBERT GALBRAITH je pseudonym J. K. Rowlingové, autorky série knih o Harry Potterovi a románu Prázdné místo. Hedvábník je po Volání Kukačky z roku 2014 druhým svazkem ze série s detektivem Cormoranem Strikem.

Produkt je výrobek značky Kniha Zlín ,distribuovaný s EAN kódem 9788076623460.

Procházet zboží z kategorie Média Kniha Zlín, Knihy Kniha Zlín.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hedvábník - Robert Galbraith a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kniha Zlín a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kniha Zlín najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hedvábník - Robert Galbraith
Právě si prohlížíte...

219,- Kč