Harry Potter and the Order of the Phoenix 5 Adult Edition - Andrew Davidson, Joanne K. Rowlingová - 10% sleva

-10%
Harry Potter and the Order of the Phoenix 5 Adult Edition - Andrew Davidson, Joanne K. Rowlingová
268 299 1315
268,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Harry Potter and the Order of the Phoenix 5 Adult Edition - Andrew Davidson, Joanne K. Rowlingová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Harry Potter and the Order of the Phoenix 5 Adult Edition - Andrew Davidson, Joanne K. Rowlingová .

Zlevněné zboží

Pátý díl příběhů mladého čarodějnického učně Harryho Pottera a jeho věrných kamarádů Rona a Hermiony. Napětím a nervozitou byly poznamenány už prázdniny a hned od začátku pátého ročníku přichází jeden otřes za druhým: na bradavické škole totiž z vůle Ministerstva kouzel došlo k závažným změnám a atmosféra strachu houstne každým dnem víc a víc. Nerozlučná trojice přátel však přesto dokáže kolem sebe soustředit dost studentů, kteří nebudou chtít se založenýma rukama čekat, až je zlo zahubí. To, co zažijí, už nejsou jen neškodná dobrodružství!Harr...y Potter is furious that he has been abandoned at the Dursleys' house for the summer, for he suspects that Voldemort is gathering an army, that he himself could be attacked, and that his so-called friends are keeping him in the dark. Finally rescued by wizard bodyguards, he discovers that Dumbledore is regrouping the Order of the Phoenix - a secret society first formed years ago to fight Voldemort. But the Ministry of Magic is against the Order, lies are being spread by the wizards' tabloid, the Daily Prophet, and Harry fears that he may have to take on this epic battle against evil alone. These adult editions have been stylishly redesigned to showcase Andrew Davidson's beautiful woodcut cover artwork.

Produkt je výrobek značky Educa Books ,distribuovaný s EAN kódem 9781408894750.

Procházet zboží z kategorie Média Educa Books, Knihy Educa Books.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Harry Potter and the Order of the Phoenix 5 Adult Edition - Andrew Davidson, Joanne K. Rowlingová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Educa Books a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Educa Books najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Harry Potter and the Order of the Phoenix 5 Adult Edition - Andrew Davidson, Joanne K. Rowlingová
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

268,- Kč