Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Greenwich Park - Katherine Faulkner - 60% sleva

-60%
Greenwich Park  - Katherine Faulkner

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Greenwich Park - Katherine Faulkner z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Greenwich Park - Katherine Faulkner .

Zlevněné zboží

Helenin idylický život – pohledný manžel architekt, nádherný viktoriánský dům a konečně i vytoužené miminko na cestě – nabere nečekaný směr poté, co poprvé navštíví předporodní kurz. Potká tam totiž Rachel, nepředvídatelnou budoucí svobodnou matku. Rachel neprojevuje příliš mateřské chování: kouří, pije a o rodičovství se moc nezajímá. Helen to k ní přesto přitahuje. Možná, že Rachel prostě potřebuje kamarádku. A popravdě, Helen si taky připadá tak trochu osamělá. S Rachel je alespoň zábava. Dokáže Helen rozesmát a vzbudit v ní důvěru. Když je ...s ní, zapomíná na svoje starosti. Jenže její čím dál nevyzpytatelnější chování je znepokojující. A Helen není jediná, kdo si toho všimnul. Její kamarádi a rodina brzy pojmou podezření, že její podivná nová kamarádka nějakým záhadným způsobem sdílí jejich společnou historii. Když Rachel začne hrozit, že odhalí dávný zločin, čímž by mohla zničit jejich životy, ukáže se, že široké koruny stromů a teplé světlo lamp v Greenwich Parku skrývají víc než jedno tajemství.

Produkt je výrobek značky Vendeta ,distribuovaný s EAN kódem 9788027700097.

Procházet zboží z kategorie Média Vendeta, Knihy Vendeta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Greenwich Park - Katherine Faulkner a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vendeta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vendeta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Greenwich Park - Katherine Faulkner
Právě si prohlížíte... - 60% sleva

159,- Kč