Fortnite X Marvel Nulová válka sebrané vydání - Christos Cage, Donald Mustard - 10% sleva

-10%
Fortnite X Marvel Nulová válka sebrané vydání - Christos Cage, Donald Mustard
402 449 432
402,- Kč

Původní cena: 449,- Kč


Hodnocení:


Fortnite X Marvel Nulová válka sebrané vydání - Christos Cage, Donald Mustard z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Fortnite X Marvel Nulová válka sebrané vydání - Christos Cage, Donald Mustard .

Zlevněné zboží

Světy Marvelu a Fortnite se střetávají! Ten, kdo se ocitne na ostrově v realitě nula, skončí uvězněný v nekonečné opakující se válce. Existuje jediná věc, která můžu situaci zvrátit – krystalizovaný úlomek bodu nula, jenž pronikl do vesmíru Marvelu! Spider-Man, Wolverine a Shuri spojí síly s několika bojovníky ze světa Fortnite, aby střepinu získali. Zvládnou ji však najít dostatečně rychle, aby odvrátili katastrofu? Do boje proti organizaci Imagined Order se postupně zapojuje víc a víc bojovníků z obou světů – jaké jsou však jejich šance na ús...pěch ve chvíli, kdy na střepinu dostane zálusk jeden z největších padouchů vesmíru Marvelu? Obsahuje sešity Fortnite X Marvel: Nulová válka č. 1–5, jejichž autory jsou Christos Gage, Donald Mustard, Sergio Dávila, José Luís, Sean Parsons a Edgar Delgado. Rovněž obsahuje speciální bonusový příběh Fortnite X Marvel – Nexus War: Thor, který vytvořili Donny Cates a Greg Land! KNIHA OBSAHUJE UNIKÁTNÍ DIGITÁLNÍ KÓD, POMOCÍ KTERÉHO MŮŽETE VE HŘE FORTNITE ZÍSKAT KOSTÝM SPIDER-MANA, DALŠÍ ČTYŘI KOSMETICKÉ PŘEDMĚTY A DODATEČNÝ BONUSOVÝ PŘEDMĚT - IRON MANOVU ZBROJ!

Produkt je výrobek značky Crew ,distribuovaný s EAN kódem 9788076791886.

Procházet zboží z kategorie Média Crew, Knihy Crew.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fortnite X Marvel Nulová válka sebrané vydání - Christos Cage, Donald Mustard a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Crew a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Crew najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fortnite X Marvel Nulová válka sebrané vydání - Christos Cage, Donald Mustard
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

402,- Kč