Etudy trochu jinak - Lucie Halamíková - 10% sleva

-10%
Etudy trochu jinak - Lucie Halamíková
268 299 2306
268,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Etudy trochu jinak - Lucie Halamíková z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Etudy trochu jinak - Lucie Halamíková .

Zlevněné zboží

Etudy trochu jinak jsou kratší skladby určené pro mírně pokročilé klavíristy. Každá etuda je zaměřena nejen na procvičení určitých technických dovedností (legato, staccato, odtah, důraz, dvojhmaty, akordy, oktávy, pedál, melodické ozdoby aj.), ale je zároveň přednesovou skladbou. Toto druhé vydání přináší 10 nových etud. Navíc jsou všechny skladby opatřeny nahrávkami ve formátu MP3. Obsah: Etuda I Po žebříku Etuda II Při měsíčku Etuda III Na babu Etuda IV Moravská Etuda V Cesta do Indie Etuda VI Dětská hra Etuda VII Veselý výlet Etuda VIII Přet...ahovaná Etuda IX Na houpačce Etuda X Brazilský karneval Etuda XI Do skoku Etuda XII Zvony Etuda XIII Letní písnička Etuda XIV Kolovrátek Etuda XV Sen Etuda XVI Jarní píseň Etuda XVII Dávný příběh Etuda XXIII Ptačí píseň Etuda XIX Lesní skřítek Etuda XX Rozhovor Etuda XXI Baletky Etuda XXII Na koních Etuda XXIII Ptačí píseň Etuda XXIV Zlá čarodějnice Etuda XXV Vlnky Etuda XXVI Na hradě Etuda XXVII Na kole Etuda XXVIII Malý tanec Etuda XXIX Sněhové vločky Etuda XXX Štafeta

Produkt je výrobek značky Notovna.cz ,distribuovaný s EAN kódem 9790706570280.

Procházet zboží z kategorie Média Notovna.cz, Knihy Notovna.cz.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Etudy trochu jinak - Lucie Halamíková a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Notovna.cz a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Notovna.cz najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Etudy trochu jinak - Lucie Halamíková
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

268,- Kč