Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ETA v životě našich domácností

ETA v životě našich domácností

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ETA v životě našich domácností z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným ETA v životě našich domácností .

Detailní informace

Kniha ETA v životě našich domácností:Jak se proměnila česká domácnost za 80 let? Místo klepání koberců na dvorku vysávání v panelovém bytě, místo těžkého rozžhaveného závaží lehká žehlička, místo posilování s měchačkou šlehání mixérem či v kuchyňském robotu, místo otevřeného ohně moderní gril a elektrický vařič. V našich končinách patří ke slovu domácnost tři písmena: ETA. Každý si vybaví s určitou obměnou ten vysavač, ten mixér, tu žehličku… Elektrické spotřebiče ETA, stejně jako jejich předchůdci se značkou Elektro-Praga Hlinsko, sloužily vět...šinou velmi spolehlivě v několika generacích českých i slovenských rodin.
Vizuálně bohatá kniha, na níž se podílel Jiří Hulák, historik designu z Národního technického muzea, a Kristina Šemberová, znalkyně gastronomie první republiky a spoluautorka knih Kateřiny Winterové, přináší nejen retro podívanou od 40. let po současnost. Mapuje také proměnu našeho životního stylu prostřednictvím výrobků značky ETA. Navíc díky pohledu do vývojových knih výrobků není publikace jen přehlídkou více či méně známých předmětů, ale zachycuje také část dějin českého průmyslového designu 20. století, kterému vévodí práce Stanislava Lachmana – od prvních skic přes prototypy po finální výrobek, včetně obalů, návodů a propagačních materiálů. Nad stránkami tak můžete zavzpomínat, co jste doma používali a možná ještě používáte.

Produkt je výrobek značky Scrptd Media ,distribuovaný s EAN kódem 9788090640245.

Procházet zboží z kategorie Média Scrptd Media, Knihy Scrptd Media.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ETA v životě našich domácností a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Scrptd Media a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Scrptd Media najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ETA v životě našich domácností
Právě si prohlížíte...

409,- Kč