Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dračí svět - Tamara Macfarlane - 60% sleva

-60%
Dračí svět  - Tamara Macfarlane

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dračí svět - Tamara Macfarlane z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Dračí svět - Tamara Macfarlane .

Zlevněné zboží

Ponořte se prostřednictvím této nádherně ilustrované knihy do bohaté a fascinující historie draků!Draky najdeme v každém koutě Země, od nejhlubších hlubin oceánů až po vrcholky nejvyšších hor, dokonce i schované pod zemí, po které chodíte. Mají mnoho podob – mořské příšery, hadi, divoké kočky či orli, a symbolizují mnoho různých věcí: bohy, které je třeba uctívat, zlé krále, kterých je třeba se obávat, moudré přátele i nelítostné nepřátele.Když tedy náhodou šlápnete na šlachovitou liánu a ta se vám vymrští zpod nohou, nebo vám neviditelné síly ...jemně rozfoukají teplý vzduch po tváři, nebo vás ochromí štiplavá vůně jinovatky, jak poznáte, zda máte stát a žasnout, nebo utéct a schovat se?Draci fascinují naši mysl od chvíle, kdy jsme si je poprvé dokázali představit. Proč se ale vyskytují v příbězích ze všech zemí světa? Vstupte a prozkoumejte dračí svět. Nahlédněte do jejich doupat, zatímco dělají neplechu, mění podobu, pohrávají si s počasím a chrání pozemské poklady. Vydejte se napříč kontinenty do příběhů starých jako sám čas. Projděte si tyto stránky a objevte vzácné druhy draků. Najděte indicie k jejich vystopování a naučte se je nakreslit.

Produkt je výrobek značky Drobek ,distribuovaný s EAN kódem 9788027712151.

Procházet zboží z kategorie Média Drobek, Knihy Drobek.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dračí svět - Tamara Macfarlane a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Drobek a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Drobek najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dračí svět - Tamara Macfarlane
Právě si prohlížíte... - 60% sleva

159,- Kč