Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dobble Tlapkova patrola

Dobble Tlapkova patrola

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dobble Tlapkova patrola z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Dobble Tlapkova patrola .

Detailní informace

Ve hře Dobble PAW Patrol se můžete těšit na své oblíbené postavy ze seriálu Tlapková patrola. Čeká na vás super špion Chase, letecká záchranářka Skye, popelář Rocky, kapitán patroly Ryder a mnoho dalších postav a předmětů, které jistě dobře znáte! Rychlost, postřeh, reflexy! Dobble PAW Patrol, to je 31 různých obrázků, 30 karet, 6 obrázků na kartě a každé dvě karty spolu mají společný jen jeden obrázek! Hra je kompletně v češtině i slovenštině a nabízí zcela unikátní zábavu. Děti zde hledají dva stejné obrázky na kartách při různých verzích hry... (v pravidlech je popsáno celkem 5 her). Super jsou kulaté karty i jednoduchá pravidla vysvětlená doslova za pár sekund. Hra je určená především pro děti, ale i jejich rodiče - zkrátka pro všechny, kteří se chtějí pořádně bavit a nemají čas pročítat dlouhá pravidla. Plechová krabička zaručuje bezpečí karet a jednoduše umožňuje mít hru vždy u sebe. Vyzkoušejte i Vy postřehový fenomén Dobble a jistě budete překvapeni, jak i tak jednoduchá hra může být zábavná! Obsah balení: 30 karet v plechové krabičce 1 česká, slovenská a rumunská pravidla

Produkt je výrobek značky Adc Blackfire ,distribuovaný s EAN kódem 3558380084624.

Procházet zboží z kategorie Média Adc Blackfire, Knihy Adc Blackfire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

1 539,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Dobble Tlapkova patrola a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Adc Blackfire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Adc Blackfire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dobble Tlapkova patrola
Právě si prohlížíte...

259,- Kč