Director's choice Západočeská galerie v Plzni - Roman Musil

Director's choice Západočeská galerie v Plzni - Roman Musil
313 313 1909
313,- Kč

Původní cena: 313,- Kč


Hodnocení:


Director's choice Západočeská galerie v Plzni - Roman Musil z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Director's choice Západočeská galerie v Plzni - Roman Musil .

Detailní informace

Londýnské nakladatelství Scala Arts & Heritage Publishers Ltd. vydává posledních deset let edici s názvem Director's Choice, jež představuje významná světová muzea a galerie pohledem jejich ředitelů. Nejnovějším přírůstkem do této edice je výběr ředitele Západočeské galerie v Plzni Romana Musila, který v české a anglické verzi představuje 37 významných děl z rozsáhlých uměleckých kolekcí této instituce. V knize jsou zastoupena díla od poloviny 14. století do konce 20. století. Západočeská galerie se tak dostala do exkluzivního výběru světových ...institucí jako je vídeňská Albertina, londýnská National Gallery, Alte a Neue Pinakothek v Mnichově, newyorská Frick Collection, či obrazárna berlínských Staatliche Museen. Ve stejném roce jako publikace Západočeské galerie v Plzni vychází i kniha petrohradské Ermitáže a Guggenheimova musea v Bilbau. Zastoupená muzea a galerie jsou rozprostřeny v 22 zemích na 3 kontinentech. Západočeská galerie je teprve druhou českou institucí a první českou galerií, která byla do této prestižní edice zařazena - první bylo v roce 2017 Uměleckoprůmyslové museum v Praze.

Produkt je výrobek značky Západočeská Galerie V Plzni ,distribuovaný s EAN kódem 9781785511998.

Procházet zboží z kategorie Média Západočeská Galerie V Plzni, Knihy Západočeská Galerie V Plzni.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 500,- Kč
1 342,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Director's choice Západočeská galerie v Plzni - Roman Musil a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Západočeská Galerie V Plzni a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Západočeská Galerie V Plzni najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Director's choice Západočeská galerie v Plzni - Roman Musil
Právě si prohlížíte...

313,- Kč