Dějepis 6 - Pravěk, starověk - pracovní sešit, Čtení s porozuměním - Karla Prátová

Dějepis 6 - Pravěk, starověk - pracovní sešit, Čtení s porozuměním - Karla Prátová
94 94 2095
94,- Kč

Původní cena: 94,- Kč


Hodnocení:


Dějepis 6 - Pravěk, starověk - pracovní sešit, Čtení s porozuměním - Karla Prátová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Dějepis 6 - Pravěk, starověk - pracovní sešit, Čtení s porozuměním - Karla Prátová .

Detailní informace

Předkládáme vám pracovní sešit pro výuku dějepisu v 6. ročníku základní školy a v primě víceletých gymnázií, který je vytvořen v souladu se zásadami RVP ZV. Naším cílem bylo vytvořit učební materiál, který by v sobě spojoval klasický sešit se zápisem a úkoly k procvičení probraného učiva (křížovky, přiřazovací cvičení, skrývačky, přesmyčky, čtyřsměrky…). Snažíme se u žáků rozvíjet čtenářskou gramotnost a práci s mapou. (Mapy můžete používat průběžně během dané kapitoly.) Při práci s pracovním sešitem doporučujeme probrat novou látku a pak vypln...it úvodní cvičení (obdoba zápisu v běžném sešitě) s použitím učebnice. V následující hodině navrhujeme zopakovat a procvičit učivo z předchozí hodiny formou hravých úkolů a následně se věnovat nové kapitole. Věříme, že čas, který získáte tím, že žáci nebudou opisovat zápis z tabule, můžete využít k oživení učiva, např. videem. U úkolů, kde žáci rozhodují, zda jsou tvrzení pravdivá, doporučujeme chybná tvrzení ústně opravit. Při práci s žáky se speciálními vzdělávacími potřebami doporučujeme v úvodním cvičení, které supluje zápis, zvýraznit klíčová slova a pojmy. Na konci pracovního sešitu najdete závěrečný test se souhrnným opakováním.

Produkt je výrobek značky Nová škola - Duha ,distribuovaný s EAN kódem 9788088285731.

Procházet zboží z kategorie Média Nová škola - Duha, Knihy Nová škola - Duha.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dějepis 6 - Pravěk, starověk - pracovní sešit, Čtení s porozuměním - Karla Prátová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nová škola - Duha a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nová škola - Duha najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dějepis 6 - Pravěk, starověk - pracovní sešit, Čtení s porozuměním - Karla Prátová
Právě si prohlížíte...

94,- Kč