Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dechberoucí Zázrak: Kompletní první sezóna sešity 1-13 - Petr Macek

Dechberoucí Zázrak: Kompletní první sezóna sešity 1-13  - Petr Macek

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dechberoucí Zázrak: Kompletní první sezóna sešity 1-13 - Petr Macek z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Dechberoucí Zázrak: Kompletní první sezóna sešity 1-13 - Petr Macek .

Detailní informace

ZÁZRAKY SE DĚJÍ! Rok 2015 se nesmazatelně zapsal do historie českého komiksu. Na stáncích se objevil první sešit pravidelně vycházející komiksové superhrdinské série, odehrávající se v českém prostředí, což bylo do té doby pokládáno za nemožné. Odstartovala se tak nová éra. A nejen to! Autoři Petr Macek a Petr Kopl dokázali více než dva roky konkurovat zavedeným hrdinům exportovaným ze západu. Nyní máme možnost si první sezónu vychutnat pohromadě. Při pokusu odčerpat pomocí moderní technologie tajemnou energii z prastarého golema došlo v Národn...ím muzeu k nehodě. Mladý student David Daneš, který se k incidentu připletl, byl při explozi vystaven neznámému záření, jež mu dodalo nečekané schopnosti. Jaké přesně a na jakém principu fungují, teprve poznává. Protože se ale postavil na stranu práva a pořádku, pro veřejnost je teď superhrdina: ZÁZRAK!

Produkt je výrobek značky Czech News Center ,distribuovaný s EAN kódem 9788087033944.

Procházet zboží z kategorie Média Czech News Center, Knihy Czech News Center.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

199,- Kč
178,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Dechberoucí Zázrak: Kompletní první sezóna sešity 1-13 - Petr Macek a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Czech News Center a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Czech News Center najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dechberoucí Zázrak: Kompletní první sezóna sešity 1-13 - Petr Macek
Právě si prohlížíte...

199,- Kč