Dar od moře - Anne Morrow Lindberghová

Dar od moře - Anne Morrow Lindberghová
267 267 2099
267,- Kč

Původní cena: 267,- Kč


Hodnocení:


Dar od moře - Anne Morrow Lindberghová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Dar od moře - Anne Morrow Lindberghová .

Detailní informace

Anne Morrow Lindberghová (1906-2001), matka početné rodiny, uznávaná spisovatelka a - podobně jako její slavnější manžel - pilotka, si dovolila na pár týdnů uniknout ze své každodenní reality a o samotě pobýt na floridském ostrově Captiva. Získala tak nadhled k sepsání úvah, které jsou dnes snad ještě aktuálnější než v době svého vzniku. Prostřednictvím zamyšlení nad otázkami jako je celistvost člověka, umění oprostit se od zbytečností, význam samoty či proměnlivost vztahů v průběhu života se dílo poprvé vydané v roce 1955 odvážně vydává na pol...e inspirační a motivační literatury. Lyrický projev a upřímná touha jít po podstatě věcí mu mezi dalšími pracemi z tohoto dnes už silného, samostatného proudu zaručují čestné místo. Lindberghová si pohrává s metaforami a přirovnává jednotlivé fáze života ženy k různým mušlím z ostrovní pláže. Poctivým tříbením vlastních myšlenek nabízí možnost nahlédnout na svůj život z nové perspektivy i svým čtenářkám a čtenářům.

Produkt je výrobek značky Malvern ,distribuovaný s EAN kódem 9788075303974.

Procházet zboží z kategorie Média Malvern, Knihy Malvern.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dar od moře - Anne Morrow Lindberghová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Malvern a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Malvern najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dar od moře - Anne Morrow Lindberghová
Právě si prohlížíte...

267,- Kč