Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ďáblovo rogalo

Ďáblovo rogalo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ďáblovo rogalo z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Ďáblovo rogalo .

Detailní informace

Kniha Ďáblovo rogalo:
FILIP RENČ Filmový, televizní, divadelní režisér a scénárista. Jeden ze zakladatelů československé filmové vlny ze začátku devadesátých let. Je úspěšným režisérem desítky celovečeních filmů, televizních seriálů, inscenací a jevištních muzikálů.
JULIE NOVÁKOVÁ Mladá nadějná spisovatelka detektivní a fantastické prózy. Absolventka přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy zíkala jako autorka za svoji literární tvorbu řadu ocenění u nás i ve světě.
PETR COUFAL Příležitostný písmák, výstřední grafik, fotograf a ...uznávaný vitrážista. Básně a povídky dosud publikoval pod psudonymem P. Formš. Je zakladatelem dvou legendárních undergroundových kapel Neslyšeli Zarathustru Orchestra (1992) a Ginnungagap (1998).
JAROSLAV MACHEK Textař, překladatel a libretista. Na svém kontě má několik set písňových textů. Většina z nich se stala hity a získala mnoho ocenění. Přeložil několik desítek filmů a je rovněž autorem překladu a přebásnění nejúspěšnější muzikálové opery Fantom opery.
RICHARD BERGMAN Textař a hudební skladatel, autor několika stovek písní. Napsal řadu dětských knih, básnických sbírek, rozhlasových dramatizací. Jako textař a libretista spolupracoval na několika úspěšných muzikálech. Za svoji tvorbu dostal několik ocenění (Masarykovu cenu umění, Stříbrného Orfea).
ONDŘEJ NEFF Vystudoval Fakultu Žurnalistiky UK. V sedmdesátých létech působil jako fotograf a v následující dekádě ve Sci-fi subkultuře v Československu. V tomto žánru napsal několik povídkových sbírek. V devadesátých létech byl průkopníkem internetové žurnalistiky.
LENKA PROCHÁZKOVÁ Jako signatářka Charty 77 mohla publikovat své prózy pouze v samizdatu a v exilových edicích. Je autorkou více než dvaceti knih, několika scénářů, divadelních a rozhlasových her. Za román „Růžová dáma“ získala v roce 1982 Cenu Egona Hostovského.
JAN BARIBÁT Zcela neznámý esejista, autor povídek a básní. Jeho tvorba je v současné době inspirována díly klasiků, jako jsou Edgar Allan Poe, Ann Radcllifová, Stephen Edwin King nebo Tim Burton.

Produkt je výrobek značky Richard Bergman ,distribuovaný s EAN kódem 9788090550872.

Procházet zboží z kategorie Média Richard Bergman, Knihy Richard Bergman.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ďáblovo rogalo a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Richard Bergman a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Richard Bergman najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ďáblovo rogalo
Právě si prohlížíte...

251,- Kč