Čtyři roční období na talíři - Jiří Babica, Jaroslav Sapík

Čtyři roční období na talíři - Jiří Babica, Jaroslav Sapík
349 349 1397
349,- Kč

Původní cena: 349,- Kč


Hodnocení:


Čtyři roční období na talíři - Jiří Babica, Jaroslav Sapík z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Čtyři roční období na talíři - Jiří Babica, Jaroslav Sapík .

Detailní informace

Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent. "Byl to náš progresivní elév," vzpomíná nestor českých kuchařů a jeho kolega doplňuje: "Už tehdy jsem si uvědomil, že se pro tohle povolání narodil." Jejich životní cesty se pak obloukem osudově protnuly na Barrandově. Čtyři roční období jsou jejich prvním společným knižním projektem. Jaroslav Sapík, špička v kuchařském oboru a propa...gátor české kuchyně doma i v zahraničí, vaří pro širokou veřejnost a hlavně pro hosty ve svojí rodinné restauraci. Jiří Babica je jeden z našich nejoblíbenějších televizních kuchařů a jeho doménou je vaření určené pro všechny. "Vždycky jsem chtěl, aby si moje recepty zvládnul připravit každý doma sám a měl z vaření radost." Rytmus střídajících se ročních období provází i jejich společnou knihu a lahodně se vine celým rokem. Používají při tom hodně surovin, které jsou v dané roční době přirozeně dostupné a patří do ní. K jaru patří kozí sýr, mladé telecí nebo šťovík, k létu třešně a ryby, k podzimu švestky a zvěřina - a zima, to je samozřejmě česká zabijačka. Pokud tomu rozumíte, stane se vám tato kniha radostí i inspirací.

Produkt je výrobek značky Eminent ,distribuovaný s EAN kódem 9788072815098.

Procházet zboží z kategorie Média Eminent, Knihy Eminent.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Čtyři roční období na talíři - Jiří Babica, Jaroslav Sapík a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eminent a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eminent najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Čtyři roční období na talíři - Jiří Babica, Jaroslav Sapík
Právě si prohlížíte...

349,- Kč