Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Co drží Měsíc na obloze? - Michael Büker - 60% sleva

-60%
Co drží Měsíc na obloze?  - Michael Büker

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Co drží Měsíc na obloze? - Michael Büker z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Co drží Měsíc na obloze? - Michael Büker .

Zlevněné zboží

Zábavná vědecká cesta a asi jedna z nejpohodlnějších misí na Měsíc od 50. let - s astrofyzikem Michaelem Bükerem a ilustrátorkou Tanjou Wehr. Konečně se o Měsíci dozvíte všechno, co jste vždy chtěli vědět, ale netroufli jste se zeptat. Konečně se o Měsíci dozvíte všechno, co jste vždy chtěli vědět, ale netroufli jste se zeptat. Měsíc na obloze - Náš soused ve vesmíru je takový vrtkavý kamarád: Pořád přibírá, pak opět hubne, způsobuje příliv a odliv, nečekaně se nám objevuje na dovolené a stará se o nespočet neúspěšných lunárních kalendářů. Odku...d se bere tato rozmarnost přírody? Měsíc ve vesmíru - Země a Měsíc tančí jako neoddělitelný pár svůj astronomický valčík. Přitom se navzájem neustále pošťuchují a ostatním občas ukradnou chvilku slávy. O důvod víc prozkoumat zapeklitou dráhu Měsíce, a to přímo z místa činu - z vesmíru. Spoiler: Konečně odkryjeme tajemství, co drží Měsíc na nebi! Měsíc jako exponát - Výlet k Měsíci knižní raketou: Jsou tam opravdu moře? Co je vlastně na tmavé straně Měsíce? Mona Lund, nesmírně angažovaná pracovnice kanceláře sluneční soustavy, podává live zprávy z místa činu o vzniku zemského souputníka. Měsíc jako cíl - Od faxujících plechovek přes vesmírné želvy až po první přistání astronautů - světový závod k Měsíci byl thriller s happyendem! Byť po prvním přistání na Měsíci 21. července 1969 se Měsíc postupně ztrácel z hledáčku astronomů... ale nyní! Budoucnost Měsíce - Japonsko, Čína, Indie - po dlouhé odmlce chce půlka světa naráz na Měsíc. Kdo to zvládne první a kdy se budou nabízet cesty turistům? Ale pozor, musíme si pospíšit, neboť Měsíc prchá pryč od Země!

Produkt je výrobek značky Nakladatelství Kazda ,distribuovaný s EAN kódem 9788088316350.

Procházet zboží z kategorie Média Nakladatelství Kazda, Knihy Nakladatelství Kazda.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

369,- Kč
330,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Co drží Měsíc na obloze? - Michael Büker a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nakladatelství Kazda a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nakladatelství Kazda najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Co drží Měsíc na obloze? - Michael Büker
Právě si prohlížíte... - 60% sleva

139,- Kč