Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cesta pryč - Nic Jordan

Cesta pryč  - Nic Jordan

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cesta pryč - Nic Jordan z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Cesta pryč - Nic Jordan .

Detailní informace

Po jednom bolestném rozchodu se Nic rozhodne zanechat za sebou vyjeté koleje každodenního života, a vydat se tak napospas osamělosti. Vyráží na radikální cestu: jede stopem z Londýna až do Austrálie. Cestou se dostává do prekérních situací a musí se vyrovnávat se svými velkými úzkostmi. Ale setkává se také s mnoha cizími lidmi, kteří jí tolik dávají…NIC JORDAN, narozena 1989, strávila první roky svého života se dvěma sourozenci a s rodiči, přistěhovanými z Polska, v malém sociálním bytě v Mnichově. V šestnácti letech byla vyloučena ze školy, pr...otože prodávala marihuanu, aby si našetřila peníze na cestování. Od té doby střídala různá zaměstnání po celé Evropě – pracovala jako servírka, masérka, promotérka nebo pouliční muzikantka. V roce 2016 se rozhodla dojet stopem na druhý konec světa, z Londýna až do Austrálie, přes některá z nejchladnějších a nejizolovanějších míst na světě. Po krátkém intermezzu, kdy se vrátila do Německa, žije dnes Nic v australském Byron Bay, kde studuje ekologii a působí jako učitelka jógy.

Produkt je výrobek značky Marco Polo ,distribuovaný s EAN kódem 8595133203432.

Procházet zboží z kategorie Média Marco Polo, Knihy Marco Polo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Cesta pryč - Nic Jordan a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Marco Polo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Marco Polo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cesta pryč - Nic Jordan
Právě si prohlížíte...

149,- Kč