Československá zahraniční politika v roce 1943 - Jan Němeček, Daniela Němečková, Jan Kuklík ml.

Československá zahraniční politika v roce 1943 - Jan Němeček, Daniela Němečková, Jan Kuklík ml.
412 412 1177
412,- Kč

Původní cena: 412,- Kč


Hodnocení:


Československá zahraniční politika v roce 1943 - Jan Němeček, Daniela Němečková, Jan Kuklík ml. z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Československá zahraniční politika v roce 1943 - Jan Němeček, Daniela Němečková, Jan Kuklík ml. .

Detailní informace

Pokračování válečné řady projektu Dokumenty československé zahraniční politiky zahrnuje období od 1. srpna do 31. prosince 1943 a přináší 160 dokumentů, které dokumentují přelomovou fázi druhé světové války a rozvíjení aktivit československého exilového státního zřízení. Zachycuje široké spektrum problémů zahraničně- i vnitropolitických, hospodářských či sociálních, které souvisely s jednáním se Spojenci o finančních, vojenských, hospodářských či politických otázkách. Zabývá se finišujícím procesem uznání československé exilové vlády a klíčovou... otázkou přípravy a uzavření československo-sovětské spojenecké smlouvy a návštěvou prezidenta Edvarda Beneše v Sovětském svazu na sklonku roku 1943.

Produkt je výrobek značky Historický ústav Av čr ,distribuovaný s EAN kódem 9788072863624.

Procházet zboží z kategorie Média Historický ústav Av čr, Knihy Historický ústav Av čr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Československá zahraniční politika v roce 1943 - Jan Němeček, Daniela Němečková, Jan Kuklík ml. a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Historický ústav Av čr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Historický ústav Av čr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Československá zahraniční politika v roce 1943 - Jan Němeček, Daniela Němečková, Jan Kuklík ml.
Právě si prohlížíte...

412,- Kč