České středohoří z letadla - Petr Toman

České středohoří z letadla - Petr Toman
805 805 2217
805,- Kč

Původní cena: 805,- Kč


Hodnocení:


České středohoří z letadla - Petr Toman z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným České středohoří z letadla - Petr Toman .

Detailní informace

Tato unikátní reprezentativní publikace leteckých fotografií a poutavého čtení, představuje České středohoří z neobvyklého pohledu, který je pro většinu lidí nový a překvapivý. Podobná kniha o Českém středohoří dosud na trhu chyběla. Její unikátnost spočívá v zaměření především na krajinu, kde hlavní roli hrají ony dramatické a jedinečné monumentální sopečné kužely, kaňon Labe či holé vršky porostlé nejpestřejší a nejvzácnější stepní vegetací. Kniha představuje téměř celé pohoří v jeho rozmanitosti od Loun až k Panské skále u Kamenického Šenova.... Na 160 leteckých fotografiích a 216 stranách se střídají roční období, denní doby i různé nálady. Uvidíte jedno místo mnohokrát proměněné světlem či mraky, ranní mlhou nebo posledními paprsky zapadajícího slunce. Nevšední snímky doplňují stejně nevšední texty, které čtenáři přinesou nejen poučení, ale i potěchu ducha. Petr Toman je známý krkonošský fotograf, který se však při hledání zajímavé a neobyčejné krajiny vydává i dále od celkem malých Krkonoš. V roce 2010 uviděl poprvé tu jedinečnou a velkolepou krajinu Českého středohoří z letadla. Když vzlétl z mosteckého letiště okamžitě poznal, že potkává krajinu svého srdce. Od té doby se do středohoří vracel opakovaně a v roce 2022, díky jeho zaujetí pro tento kraj, vznikla tato ojedinělá publikace.

Produkt je výrobek značky Tomanová Ivana ,distribuovaný s EAN kódem 9788011013592.

Procházet zboží z kategorie Média Tomanová Ivana, Knihy Tomanová Ivana.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

České středohoří z letadla - Petr Toman a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tomanová Ivana a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tomanová Ivana najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

České středohoří z letadla - Petr Toman
Právě si prohlížíte...

805,- Kč