Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Brainbox - Zvířata

Brainbox - Zvířata

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Brainbox - Zvířata z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Brainbox - Zvířata .

Detailní informace

Tento BrainBox, plný zvířat z celého světa, je rodinnou hrou speciálně navrženou pro procvičovánípaměti a pozorovacích schopností všech zúčastněných hráčů. U každého z 54 zvířat jsou uvedenydůležité údaje, doplněné krásnými ilustracemi. Tato úchvatná hra dovoluje celé rodině si společněhrát a učit se.Mají nosorožci skvělý zrak? Má velbloud jeden nebo dva hrby? BrainBox Zvířata obsahuje 55 krásněilustrovaných karet, které ukazují to nejlepší, co tento svět zvířat nabízí, a spoustu dalšího!Tato chytrá hra na procvičování paměti vyzývá hráče, aby ...si zapamatovali co nejvíce detailů zapouhých 10 vteřin. Hráč otočí přesýpací hodiny, soustředí se na kartu a snaží se zapamatovat si conejvíce podrobností na obrázku. Poté hodí kostkou, aby určil, která otázka bude položena. Hráči sepak navzájem testují, co si pamatují. Pokud je otázka zodpovězena správně, hráč si kartu uchová.Vyhrává hráč s největším počtem karet po 10 minutách hry.Cílem hry je stát se tím, kdo během 10 minut získá nejvíce karet. Je potřeba pozorně prostudovatobrázek na kartě a poté správně odpovědět na položenou otázku. Vítězem hry může být kterýkolivz hráčů, protože tato báječná hra je o pozorování a paměti, nikoli o naučených faktech! Multikulturní hra Zábava pro celou rodinu Udržuje mladou mysl tím, že zapojí soustředění a smysl pro detail do této rychlé hry Vyrobeno z nejméně 70% recyklovaného materiálu a navrženo ve Velké Británii Lze hrát 10 minut nebo jak dlouho chcete Obsahuje 54 karet, 2 karty s pravidly hry a 1 kostku

Produkt je výrobek značky Adc Blackfire ,distribuovaný s EAN kódem 5025822142023.

Procházet zboží z kategorie Média Adc Blackfire, Knihy Adc Blackfire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

259,- Kč
Detail

Coatl

Použité / Adc blackfire
839,- Kč
Detail
1 539,- Kč
Detail
299,- Kč
268,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Brainbox - Zvířata a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Adc Blackfire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Adc Blackfire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Brainbox - Zvířata
Právě si prohlížíte...

309,- Kč