Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Brainbox - Pohádky

Brainbox - Pohádky

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Brainbox - Pohádky z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Brainbox - Pohádky .

Detailní informace

Tento okouzlující BrainBox, ve kterém se děti snaží zapamatovat momenty ze známých příběhů apohádek, pomáhá procvičovat pozorovací schopnosti a paměť. Na každé kartě je vyobrazena scénaz příběhu, který se stal nedílnou součástí našich dětských vzpomínek. Rodiče mohou při této zábavnéhře sdílet vlastní vzpomínky s novou generací.BrainBox je rychlou a zábavnou hrou, která nevyžaduje žádná pera, tužky, papír, hrací desku nebodokonce stůl! Každé kolo trvá 10 vteřin, takže jsou zapojeni všichni hráči. Hra trvá tak dlouho, jakhráči chtějí. 10 minut j...e normou, ale hraní po dobu 5 minut či naopak delší je také skvělou zábavou.BrainBox je vzdělávací a je ideální pro rodiny a skupiny přátel, kteří ji mohou hrát kdekoli a zajakýchkoliv podmínek. Je balen v robustní krabičce s magnetickým zavíráním. Hráč otočí přesýpací hodiny, soustředí se na kartu a snaží se zapamatovat si co nejvíce podrobností na obrázku. Poté hodíkostkou, aby určil, která otázka bude položena. Hráči se pak navzájem testují, co si pamatují. Pokud jeotázka zodpovězena správně, hráč si kartu uchová. Vyhrává hráč s největším počtem karet po 10minutách hry.Cílem hry je stát se tím, kdo během 10 minut získá nejvíce karet. Je potřeba pozorně prostudovatobrázek na kartě a poté správně odpovědět na položenou otázku. Vítězem hry může být kterýkolivz hráčů, protože tato báječná hra je o pozorování a paměti, nikoli o naučených faktech! Hned připravená a jednoduchá hra, bez nutnosti nastavit herní čas, tedy ideální na cesty Praktická magnetická krabička Lze hrát v jednom nebo ve více hráčích Vyrobeno z nejméně 70% recyklovaného materiálu a navrženo ve Velké Británii Lze hrát 10 minut nebo jak dlouho chcete Obsahuje 55 karet, 1 kartu s pravidly hry a 1 kostku

Produkt je výrobek značky Adc Blackfire ,distribuovaný s EAN kódem 5025822142276.

Procházet zboží z kategorie Média Adc Blackfire, Knihy Adc Blackfire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

259,- Kč
Detail
1 539,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Brainbox - Pohádky a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Adc Blackfire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Adc Blackfire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Brainbox - Pohádky
Právě si prohlížíte...

309,- Kč