Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BrainBox CZ - Harry Potter

BrainBox CZ - Harry Potter

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BrainBox CZ - Harry Potter z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným BrainBox CZ - Harry Potter .

Detailní informace

BrainBox je zábavná paměťová a postřehová karetní hra, která otestuje váš smysl pro detail. Co si zapamatujete za pouhých 10 vteřin? V této edici s Harrym Potterem najdete všech osm filmů a je vhodná pro všechny budoucí kouzelníky.Mezi 55 hracími kartami naleznete vaše oblíbené postavy, klíčové momenty a dialogy a také speciální karty zobrazující vše od Nebelvíru po Ministerstvo kouzel. Tuto hru, která spadá pod oficiální licenci Harry Potter, odehrajete za pouhých 5-10 minut, ale díky 440 různým otázkám nabízí hodiny zábavy!Tato hra staví na d...ětském nadšení z filmů o Harrym Potterovi, a přitom rozvíjí kognitivní dovednosti, jako je postřeh a vybavování vzpomínek, které tvoří základ pro učení na celý život.Jak na hru? 1. Vezměte si libovolnou kartičku z krabice 2. Během 10 vteřin si zapamatujte co nejvíce z její obrázkové strany 3. Hoďte kostkou 4. Odpovězte na otázkuObsah balení: 55 karet, 1 karta s pravidly, 1 kostka, 1 přesýpací hodiny

Produkt je výrobek značky Adc Blackfire ,distribuovaný s EAN kódem 5025822142078.

Procházet zboží z kategorie Média Adc Blackfire, Knihy Adc Blackfire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BrainBox CZ - Harry Potter a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Adc Blackfire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Adc Blackfire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BrainBox CZ - Harry Potter
Právě si prohlížíte...

309,- Kč