Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bowie 75 - Martin Popoff

Bowie 75  - Martin Popoff

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bowie 75 - Martin Popoff z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Bowie 75 - Martin Popoff .

Detailní informace

Martin Popoff zkoumá rockovou ikonu Davida Bowieho optikou pětasedmdesáti nejvýznamnějších životních událostí, úspěchů a souvislostí, které spoluutvářely jeho kariéru.Zmiňuje spolupráci s umělci jako Iggy Pop, Lou Reed, Brian Eno, Mick Jagger nebo kapelami Queen a Nine Inch Nails. Dále legendární Live Aid, koncert na počest Freddieho Mercuryho a Koncert pro New York, významné filmové a televizní role včetně snímků Labyrint a Muž, který spadl na Zemi nebo vystoupení v pořadu Saturday Night Live.Od debutové desky z roku 1967 až po album Blackstar... vydané v lednu 2016 patřil Bowie mezi nejvlivnější hudebníky a živě vystupující umělce, i když neustále měnil svou identitu.Originální pohled na jeho životní cestu – od britského folkového zpěváka přes průlomový singl Space Oddity a glam rockové alter ego jménem Ziggy Stardust až po mnoho dalších jeho osobností – doplňují koncertní fotografie a momentky ze zákulisí, jakož i nejrůznější memorabilie. Kniha rovněž obsahuje přílohu s časovou osou, malbu zobrazující „Bowieho v průběhu let“ a také dosud nepublikované lesklé fotografie či odnímatelný umělecký plakát. Jedná se o velkolepou poctu jedné z nejobdivovanějších hvězd rockové historie.

Produkt je výrobek značky Pangea ,distribuovaný s EAN kódem 9788027711901.

Procházet zboží z kategorie Média Pangea, Knihy Pangea.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

161,- Kč
Detail
399,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bowie 75 - Martin Popoff a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pangea a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pangea najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bowie 75 - Martin Popoff
Právě si prohlížíte...

279,- Kč