Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bezonomie - Dumaine Brian

Bezonomie  - Dumaine Brian

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezonomie - Dumaine Brian z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Bezonomie - Dumaine Brian .

Detailní informace

Podrobný, objevný a objektivní náhled na světově dominantní obchodní model společnosti Amazon | Příběh Jeffa Bezose je, podobně jako tomu bylo u Henryho Forda, Sama Waltona nebo Steva Jobse v raných dobách jejich společností, tím vskutku nejpůsobivějším příběhem posledního desetiletí. Bezos, nejbohatší muž světa, vybudoval jeden z nejefektivnějších strojů na peníze v dějinách. Obchodní model Amazonu nejen že obrátil sektor maloobchodu a cloudových služeb vzhůru nohama, ale stahuje svá chapadla i kolem mediálního a reklamního trhu a výraznou měr...ou rozrušuje současný stav technologií, ekonomiky, pracovního trhu a společnosti. Vliv Amazonu je tak rozsáhlý, že čelní představitelé v téměř každém sektoru podnikání musí porozumět, jak tato mocnost funguje. Kniha Bezonomie na základě bezprecedentních zákulisních informací od více než 150 zdrojů z Amazonu i mimo něj odhaluje základní principy, jež Jeff Bezos využívá k prosazování své dominance – posedlost zákazníkem, extrémní míru inovací a vedení společnosti s orientací na dlouhodobé cíle, to vše s podporou umělé inteligence – a dokladuje, jak jsou tyto přejímány a napodobovány mnoha dalšími společnostmi ze Spojených států, Číny a jiných zemí. Brian Dumaine předkládá výčet způsobů, jejichž prostřednictvím lze své podnikání před vlivem Amazonu ochránit. Nejdůležitější je, že kniha Bezonomie přináší odpověď na otázku zásadního významu: Jak Amazon a jeho napodobitelé ovlivňují naše životy a co se od nich můžeme naučit? „Bezonomie,“ ať už pro někoho představuje zlatý důl nebo hrozbu, se stala silou, jež utváří a bude utvářet životy všech lidí, kteří se tak o ní musí dozvědět více.

Produkt je výrobek značky Pangea ,distribuovaný s EAN kódem 9788076420151.

Procházet zboží z kategorie Média Pangea, Knihy Pangea.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezonomie - Dumaine Brian a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pangea a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pangea najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezonomie - Dumaine Brian
Právě si prohlížíte...

159,- Kč