Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bez střechy nad hlavou - Helena Kubátová, Pavel Šaradín, Tomáš Lebeda, Kateřina Hojgrová

Bez střechy nad hlavou - Helena Kubátová, Pavel Šaradín, Tomáš Lebeda, Kateřina Hojgrová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bez střechy nad hlavou - Helena Kubátová, Pavel Šaradín, Tomáš Lebeda, Kateřina Hojgrová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Bez střechy nad hlavou - Helena Kubátová, Pavel Šaradín, Tomáš Lebeda, Kateřina Hojgrová .

Detailní informace

Kniha se věnuje fenoménu bezdomovectví v Olomouci z několika pohledů. Prvním je pohled majoritní olomoucké společnosti na bezdomovectví a její bezdomoveckou komunitu. Jeho základem je analýza dat z dříve realizovaných sociologických šetření. Druhým je pohled akademické komunity Univerzity Palackého na olomoucké bezdomovectví, který vychází z reprezentativního šetření uvnitř univerzity. Třetím a hlavním je pohled dovnitř samotné bezdomovecké komunity. Na základě kvalitativních rozhovorů kniha představuje vnitřní fungování olomoucké bezdomovecké ...komunity, snaží se porozumět jejím vnitřním sociálním vztahům i postojům vůči majoritě. Cílem knihy je představit a porozumět, jak majorita smýšlí o bezdomovcích, jak bezdomovecká komunita reálně funguje a jak ona vnímá své okolí. Bez takového hlubšího porozumění je řešení bezdomovecké problematiky ve městě Olomouci jen těžko možné.

Produkt je výrobek značky Vydavatelství Univerzity Palackého V Olomouci ,distribuovaný s EAN kódem 9788074762499.

Procházet zboží z kategorie Média Vydavatelství Univerzity Palackého V Olomouci, Knihy Vydavatelství Univerzity Palackého V Olomouci.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bez střechy nad hlavou - Helena Kubátová, Pavel Šaradín, Tomáš Lebeda, Kateřina Hojgrová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vydavatelství Univerzity Palackého V Olomouci a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vydavatelství Univerzity Palackého V Olomouci najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bez střechy nad hlavou - Helena Kubátová, Pavel Šaradín, Tomáš Lebeda, Kateřina Hojgrová
Právě si prohlížíte...

134,- Kč