Bez iluzí by to nešlo - Jan Kosek - 10% sleva

-10%
Bez iluzí by to nešlo - Jan Kosek
411 459 746
411,- Kč

Původní cena: 459,- Kč


Hodnocení:


Bez iluzí by to nešlo - Jan Kosek z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Bez iluzí by to nešlo - Jan Kosek .

Zlevněné zboží

Gymnaziální ředitel Martin Mikoda si láme hlavu nad mimořádně nadaným, avšak problematickým studentem, když jej dostihne šokující zpráva o smrti bývalého spolužáka Tomáše. Profesor Mikoda se začte do zápisků, které si s Tomášem a s dalším spolužákem vyměnil koncem devadesátých let. Ty jej dovedou k nečekaným zjištěním a podnítí k tomu, aby se pokusil střízlivě nahlédnout vlastní minulost - a nikoli pouze tu. Ve víru nadcházejících událostí jej čeká nejedno překvapení, setkání s bývalými láskami a přáteli mu poslouží jako osobitá bilanční psycho...analýza, v jejímž průběhu se bude vyrovnávat s vytěsněnými vzpomínkami. V životech ústřední trojice přátel sehrává důležitou roli literatura. A to nejen jako zábava či odrazový můstek k sebeprosazení, ale především jako prostor, kde lze hledat odpovědi na kruciální otázky, jež jsme si v rytmu každodennosti zvykli přehlížet. Podobné literární zanícení lze vytušit také u esejisty a vysokoškolského pedagoga Jana Koska, který románem Bez iluzí by to nešlo poprvé vstupuje na pole prózy.

Produkt je výrobek značky Lidové Noviny ,distribuovaný s EAN kódem 9788074227912.

Procházet zboží z kategorie Média Lidové Noviny, Knihy Lidové Noviny.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

189,- Kč
169,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bez iluzí by to nešlo - Jan Kosek a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lidové Noviny a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lidové Noviny najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bez iluzí by to nešlo - Jan Kosek
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

411,- Kč