Basketbal - Petr Koten

Basketbal - Petr Koten
1 071 1 071 2072
1 071,- Kč

Původní cena: 1 071,- Kč


Hodnocení:


Basketbal - Petr Koten z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Basketbal - Petr Koten .

Detailní informace

Lakers pár chvil od katastrofy, Knicks ve své hvězdné hodině, Bulls v okamžiku zvratu. Kniha Basketbal. Velký americký příběh zachycuje zásadní momenty dějin slavných klubů. Ale nejprve se vrací na začátek, před Vánoce 1891, kdy se nápad na novou hru zrodil v hlavě Jamese Naismithe. A co bylo pak? Kdy vznikla NBA a jak stoupal její věhlas spolu s úspěchy Billa Russella, Wilta Chamberlaina, Magika Johnsona, Larryho Birda, Michaela Jordana, LeBrona Jamese, Stephena Curryho? První dějiny amerického basketbalu z pohledu českého sportovního novináře... představují též osobnosti krajanů Joea Lapchicka a Johna Havliceka, kteří měli zásadní podíl na úspěchu NBA, a neopomíjí ani další středoevropské stopy na zámořské basketbalové scéně. A že jich bylo! Basketbalová Amerika však není jen ohromující úspěch NBA. Před ní či vedle ní tu byly neméně poutavé příběhy padlých konkurentů, světová sláva basketbalového cirkusu Harlem Globetrotters i propojení basketbalu a módy, jež se změnilo v multimiliardový byznys. Výpravnou publikaci doplňuje statistický přehled 76 sezón NBA i devíti ročníků ABA, od výsledků finálových sérií po nejlepší střelce a nejužitečnější hráče. Kniha obsahuje téměř dvě stě dokumentárních fotografií.

Produkt je výrobek značky Prostor ,distribuovaný s EAN kódem 9788072605323.

Procházet zboží z kategorie Média Prostor, Knihy Prostor.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Basketbal - Petr Koten a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Prostor a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Prostor najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Basketbal - Petr Koten
Právě si prohlížíte...

1071,- Kč