Arakain - History 40 - Jiří Urban, Tomáš Barančík

Arakain - History 40 - Jiří Urban, Tomáš Barančík
1 252 1 252 490
1 252,- Kč

Původní cena: 1 252,- Kč


Hodnocení:


Arakain - History 40 - Jiří Urban, Tomáš Barančík z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Arakain - History 40 - Jiří Urban, Tomáš Barančík .

Detailní informace

Kapela Arakain je na naší hudební scéně úctyhodných čtyřicet let. Začínala v undergroundu, postupně se propracovala mezi českou heavymetalovou elitu a nakonec se stala legendou. Ačkoli prošla mnoha peripetiemi, všechny nepřízně osudu přestála - i díky svým věrným fanouškům. Především jim je určena tato výpravná kniha, která nabízí podrobný a ucelený přehled vývoje skupiny od jejích počátků v roce 1982 až do výročního koncertu ke čtyřiceti letům v pražském O2 universu. Publikace Arakain - History 40 je nabitá fakty. Mapuje minulost a tvorbu skup...iny rok po roce, zabývá se jednotlivými alby a významnými koncerty, sleduje okolnosti vzniku nejznámějších písniček. Popisuje milníky kapelní historie, ať už to byly chvíle slávy či propadu, potyčky s politickou mocí nebo příchody a odchody muzikantů. Kniha je vybavena rozsáhlou, často raritní obrazovou fotodokumentací. Také v ní najdete přehlednou diskografii skupiny a profily všech členů, kteří se v ní vystřídali. Kromě toho obsahuje velké množství odkazů na tištěné i webové zdroje informací o Arakainu, jež pravověrní fanoušci jistě ocení.

Produkt je výrobek značky Daranus ,distribuovaný s EAN kódem 9788088413073.

Procházet zboží z kategorie Média Daranus, Knihy Daranus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Arakain - History 40 - Jiří Urban, Tomáš Barančík a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Daranus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Daranus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Arakain - History 40 - Jiří Urban, Tomáš Barančík
Právě si prohlížíte...

1252,- Kč