Anglické chůvy - Perkins Ella - 28% sleva

-28%
Anglické chůvy - Perkins Ella
357 499 2227
357,- Kč

Původní cena: 499,- Kč


Hodnocení:


Anglické chůvy - Perkins Ella z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Anglické chůvy - Perkins Ella .

Zlevněné zboží

Londýn roku 1905: Mary, hlavní hrdinka druhého dílu strhující trilogie Anglické chůvy, se od ostatních dívek liší svým původem. Narodila se do chudých poměrů, ale přesto vždy toužila po vzdělání. Navzdory veškerým potížím svůj sen uskuteční. Dostuduje, ale přesto zažívá zklamání: mnohé rodiny nechtějí chůvu, která školu dokončila jen díky stipendiu. Nakonec však Norlandský ústav najde místo i pro ni! Mary pečuje o děti bohatého obchodníka Olivera. Čerstvý vdovec se k ní však chová nevrle a odmítavě. Lásku nedává najevo ani svým synům. Mary se d...aří jen pomalu získávat Oliverovu důvěru a zjišťuje, že za hrubým zevnějškem se skrývá úplně jiný člověk. Klíčící city však nejdou dohromady s jejím povoláním chůvy. Mary stojí přes složitým rozhodnutím a nakonec odchází do nového místa u vnučky královny Viktorie. Není zde jedinou chůvou, ale na rozdíl od své kolegyně nikdy nezradila ideály Norlandského ústavu. Mezi oběma ženami zuří nesmiřitelný boj. A pak přijde dopis od Olivera. Otevře staré rány…

Produkt je výrobek značky Baronet ,distribuovaný s EAN kódem 9788026919506.

Procházet zboží z kategorie Média Baronet, Knihy Baronet.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Anglické chůvy - Perkins Ella a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Baronet a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Baronet najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Anglické chůvy - Perkins Ella
Právě si prohlížíte... - 28% sleva

357,- Kč