Anglické chůvy - Joan a její cesta k novému životu - Perkins Ella - e-kniha

Anglické chůvy - Joan a její cesta k novému životu - Perkins Ella - e-kniha
319 319 1336
319,- Kč

Původní cena: 319,- Kč


Hodnocení:


Anglické chůvy - Joan a její cesta k novému životu - Perkins Ella - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Anglické chůvy - Joan a její cesta k novému životu - Perkins Ella - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Anglie v roce 1902: Mladá Joan miluje děti, ale svatba ji neláká. Proto se rozhodne stát se chůvou. Příslušné vzdělání získá na slavném Norlandském ústavu a po jeho ukončení nastupuje do svého prvního místa – k rodině hraběte z Dudley, spřátelené se samotným králem. Má kolem sebe houf dětí, ale přesto se cítí osamělá. Nepatří ke služebnictvu, ale současně není ani součástí rodiny. Společenské rozdíly si ještě bolestněji uvědomí po setkání s Reginaldem, mladším bratrem hraběte. Mladý důstojník se právě vrátil z války a Joan k němu začíná ...cítit něco, co by neměla…

Produkt je výrobek značky Baronet.

Procházet zboží z kategorie Média Baronet, Knihy Baronet.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Anglické chůvy - Joan a její cesta k novému životu - Perkins Ella - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Baronet a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Baronet najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Anglické chůvy - Joan a její cesta k novému životu - Perkins Ella - e-kniha
Právě si prohlížíte...

319,- Kč