Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr - Markéta Šichtařová, Martin Vavruša

Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr - Markéta Šichtařová, Martin Vavruša
312 312 1820
312,- Kč

Původní cena: 312,- Kč


Hodnocení:


Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr - Markéta Šichtařová, Martin Vavruša z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr - Markéta Šichtařová, Martin Vavruša .

Detailní informace

Všem odporným rádoby-diktátorům, kteří tvrdí, že vědí, co je pro nás nejlepší, že jen stát může rozhodnout, kdy a kde se budeme rodit, co budeme jíst, jak se budeme modlit, za koho budeme bojovat, koho a jak budeme milovat, jak a kde budeme umírat - všem takovým ekonomka Markéta Šichtařová a lékař Martin Vavruša vzkazují, že jsou velmi rozzlobeni… Co když lidé nechtějí žit co nejdéle? Někdo možná ano, jiný možná zase ne. Co když jde o kvalitu? Co když pro někoho má větší užitek si dát skleničku večer se svým partnerem při svíčkách a jiný si zas...e rád dá s kamarády jointa? Co když u toho se lidi cítí šťastní? Hranice našeho užitku a svobody vymezuje jen svoboda ostatních. Autoři originálně spojují ekonomický a lékařský pohled na svět a popisují důvod ekonomického úpadku a nemocné společnosti: je to víra, že na bohatství, štěstí a zdraví máme nárok bez vlastní zásluhy a že náš život může lépe řídit někdo jiný než my sami.

Produkt je výrobek značky Next Finance ,distribuovaný s EAN kódem 9788090855908.

Procházet zboží z kategorie Média Next Finance, Knihy Next Finance.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr - Markéta Šichtařová, Martin Vavruša a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Next Finance a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Next Finance najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr - Markéta Šichtařová, Martin Vavruša
Právě si prohlížíte...

312,- Kč