A Winter Grave - Peter May - 10% sleva

-10%
A Winter Grave - Peter May
402 449 1384
402,- Kč

Původní cena: 449,- Kč


Hodnocení:


A Winter Grave - Peter May z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným A Winter Grave - Peter May .

Zlevněné zboží

From the twelve-million copy bestselling author of the Lewis trilogy comes a chilling new mystery set in the isolated Scottish Highlands.A TOMB OF ICEA young meteorologist checking a mountain top weather station in Kinlochleven discovers the body of a missing man entombed in ice.A DYING DETECTIVECameron Brodie, a Glasgow detective, sets out on a hazardous journey to the isolated and ice-bound village. He has his own reasons for wanting to investigate a murder case so far from his beat.AN AGONIZING RECKONINGBrodie must face up to the ghosts of h...is past and to a killer determined to bury forever the chilling secret that his investigation threatens to expose.Set against a backdrop of a frighteningly plausible near-future, A WINTER GRAVE is Peter May at his page-turning, passionate and provocative best.

Produkt je výrobek značky Quercus ,distribuovaný s EAN kódem 9781529428490.

Procházet zboží z kategorie Média Quercus, Knihy Quercus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

A Winter Grave - Peter May a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Quercus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Quercus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

A Winter Grave - Peter May
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

402,- Kč