A dostaneš mě k filmu? - Pavla Krečmerová

A dostaneš mě k filmu? - Pavla Krečmerová
312 312 1458
312,- Kč

Původní cena: 312,- Kč


Hodnocení:


A dostaneš mě k filmu? - Pavla Krečmerová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným A dostaneš mě k filmu? - Pavla Krečmerová .

Detailní informace

Jsou tři, jsou tým, jsou úspěšné a točí seriály. Český komediální román A dostaneš mě k filmu? z atraktivního prostředí, který dává nahlédnout pod pokličku filmového průmyslu a odhaluje, že kariéra u filmu nemusí znamenat spokojený život. Na počátku byl rozvod… A kdyby se do toho nevložila vyzenovaná filmová producentka Anděla (50) a její single kolegyně, režisérka, Beata (50), se kterou začínaly v devadesátkách "z garáže", tak by Lindin život (38) byl stoprocentně tragédií. Tedy pokud by psala autobiografický scénář. Pokud ale máte chytré kama...rádky… Příběh zralých žen, které spojuje nejen filmová branže, ale i schopnost průšvihy řešit s obrovskou mírou nadsázky a humoru, protože vědí, že ze života stejně živé nevyváznou. Hlavní hrdinka Linda, spolu se synem Honzou (11), se snaží vytvořit novou rodinu z dvou rozpadlých rodin. Jenže nový partner Michal (40) má dvě pubertální děti z předchozího manželství a "prima" exmanželku k tomu. Doslova. A Lindin bývalý manžel a jeho mladinká žena, jež žije podle nejnovější trendů z Instagramu, také nejsou ideální zázemí pro malého Honzíka, pokud soud rozhodne o střídavé péči… Anděla na rozdíl od Lindy má láskyplné manželství a Beata žije spokojeně... i bez manžela. Jednoho dne se však všem jejich štěstí rozpadne.

Produkt je výrobek značky Jonathan Livingston ,distribuovaný s EAN kódem 9788075513038.

Procházet zboží z kategorie Média Jonathan Livingston, Knihy Jonathan Livingston.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

A dostaneš mě k filmu? - Pavla Krečmerová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jonathan Livingston a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jonathan Livingston najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

A dostaneš mě k filmu? - Pavla Krečmerová
Právě si prohlížíte...

312,- Kč