50 moravských pověstí - Zdeněk Truhlář - audiokniha

50 moravských pověstí - Zdeněk Truhlář - audiokniha
269 269 748
269,- Kč

Původní cena: 269,- Kč


Hodnocení:


50 moravských pověstí - Zdeněk Truhlář - audiokniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným 50 moravských pověstí - Zdeněk Truhlář - audiokniha .

Detailní informace

Audiokniha:,Pověsti z Brna, Babic u Rosic i nad Svitavou, Blanska, Jemnice, Kyjova, Lednice, Šatova, Třebíče, Vizovic, Vsetína, Zlína, Znojma, o propasti Macocha, o hradech Bítov, Pernštejn, Templštejn, Veveří a mnoha dalších místech celé Moravy. Čte Zdeněk Junák Morava, krásná zem. To je název písničky, který vystihuje čím dál tím větší zájem o Moravu a její kulturu, a to nejen u nás v České republice. Tato audiokniha plná moravských pověstí je výběrem velmi bohaté lidové slovesnosti. Vznikla jako dílo tří Zdeňků. Mravenčí práci v hledání pově...stí odvedl Zdeněk Truhlář, nádherný hlas a skvělý herecký um vložil Zdeněk Junák a vše to zrežíroval Zdeněk Kozák. Všichni jsou spjati s Českým rozhlasem Brno, nejposlouchanější regionální stanicí u nás. A to i díky pořadu Srdcovky Zdeňka Junáka, kde jsme kdysi moravské pověsti začali vysílat a kde si získaly velkou oblibu u posluchačů. Doufáme, že se vám budou líbit i v této podobě, že si je užijete doma u kávy, na cestách, nebo při práci. Jiří Kokmotos, vedoucí programu Českého rozhlasu Brno

Produkt je výrobek značky Radioservis.

Procházet zboží z kategorie Média Radioservis, Knihy Radioservis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

50 moravských pověstí - Zdeněk Truhlář - audiokniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Radioservis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Radioservis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

50 moravských pověstí - Zdeněk Truhlář - audiokniha
Právě si prohlížíte...

269,- Kč