Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

2010: Odyssey Two - Arthur C. Clarke

2010: Odyssey Two  - Arthur C. Clarke

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


2010: Odyssey Two - Arthur C. Clarke z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným 2010: Odyssey Two - Arthur C. Clarke .

Detailní informace

"A daring romp through the solar system and a worthy successor to 2001."; *Carl SaganNine years after the disastrous Discovery mission to Jupiter in 2001, a joint U.S.-Soviet expedition sets out to rendezvous with the derelict spacecraft; *to search the memory banks of the mutinous computer HAL 9000 for clues to what went wrong . . . and what became of Commander Dave Bowman.Without warning, a Chinese expedition targets the same objective, turning the recovery mission into a frenzied race for the precious information Discovery may hold about the... enigmatic monolith that orbits Jupiter.Meanwhile, the being that was once Dave Bowman; *the only human to unlock the mystery of the monolith; *streaks toward Earth on a vital mission of its own . . ."Clarke deftly blends discovery, philosophy, and a newly acquired sense of play."; *Time"2010 is easily Clarkes' best book in over a decade."; *The San Diego Tribune

Produkt je výrobek značky Del Rey Books ,distribuovaný s EAN kódem 9780345303066.

Procházet zboží z kategorie Média Del Rey Books, Knihy Del Rey Books.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

2010: Odyssey Two - Arthur C. Clarke a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Del Rey Books a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Del Rey Books najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

2010: Odyssey Two - Arthur C. Clarke
Právě si prohlížíte...

139,- Kč