Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

2 Weeks to Feeling Great

2 Weeks to Feeling Great

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


2 Weeks to Feeling Great z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným 2 Weeks to Feeling Great .

Detailní informace

2 Weeks to Feeling Great is nutritionist Gabriela Peacock's comprehensive guide to health and wellbeing aimed at busy people who may not have the time - or inclination - to commit to strict rules that are not compatible with real life and instead focuses on what is achievable. It includes two detailed 14-day programmes on intermittent fasting, scientifically proven to be the most effective method of safely reaching a healthy weight.Covering everything from improving sleep to rebalancing hormones and increasing energy, the easy-to-remember tips ...and recommendations require minimal effort but deliver significant results. Gabriela also looks at other lifestyle factors, in addition to diet, that affect health - from household and beauty products to reducing the use of plastics.The bottom line is, you don't have to be perfect in order to feel and look better.

Produkt je výrobek značky Slovart ,distribuovaný s EAN kódem 9780857839633.

Procházet zboží z kategorie Média Slovart, Knihy Slovart.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

2 Weeks to Feeling Great a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Slovart a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Slovart najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

2 Weeks to Feeling Great
Právě si prohlížíte...

536,- Kč