Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mobilní klimatizace Electrolux EXP34U338CW / šedá / bílá - 36% sleva

-36%
Mobilní klimatizace Electrolux EXP34U338CW / šedá / bílá
Mobilní klimatizace Electrolux EXP34U338CW / šedá / bílá
Mobilní klimatizace Electrolux EXP34U338CW / šedá / bílá
Mobilní klimatizace Electrolux EXP34U338CW / šedá / bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mobilní klimatizace Electrolux EXP34U338CW / šedá / bílá z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, klimatizace, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Mobilní klimatizace Electrolux EXP34U338CW / šedá / bílá .

Zlevněné zboží

Mobilní klimatizace Electrolux EXP34U338CW / šedá / bílá Klimatizace je nepostradatelnou součástí nejen hotelových pokojů. V dnešní době ji běžně najdete také v kancelářích nebo domácnostech. Kompaktní klimatizace EXP34U338CW od společnosti Electrolux vám umožní jednoduše regulovat teplotu pokoje v horkých letních dnech. Díky vysokému výkonu je vhodná do místnosti o velikosti až 50 m2. Chlazení, vysoušení i ventilátor Dopřeje vám nejen příjemné ochlazení, ale díky funkci odvlhčování také může například po...sloužit v případě záplav k vysušení stěn sklepu atp. Na přehledném LED displeji si přitom můžete nastavit veškeré parametry včetně teploty, automatického režimu nebo režimu spánku.  Patří přitom do energeticky úsporné třídy A, díky čemuž ušetří jak finance, tak i životní prostředí. Postranní držadla a kolečka na spodní straně pak zaručují v případě potřeby jednoduché přemísťování z místnosti do místnosti. Vlastnosti Osvěží i větší místnosti do 50 m2 Úsporný provoz s minimální spotřebou energie Funkce chlazení, odvlhčování a ventilátoru dělá z přístroje univerzálního pomocníka Nízká hlučnost vhodná i do panelových bytů s tenkými stěnami Tři funkce v jednom Klimatizace vám neposlouží pouze k osvěžení vzduchu během horkých letních dnů. Taktéž můžete zvolit režim odvlhčování, abyste ovzduší zbavili přebytečné vlhkosti a nedocházelo k tvorbě a šíření plísní. Velmi ceněná pak může být funkce odvlhčování například v případě zatopení sklepa a při následném sušení zdí. Klimatizace disponuje také funkcí ventilátoru pro osvěžení vzduchu. LED displej Na horní straně zařízení se nachází přehledný LED displej. Na něm se dočtete všechny potřebné informace o aktuálním nastavení. Snadno můžete upravovat parametry a měnit režimy provozu. Tichý provoz Přístroj vyniká stabilním a tichým provozem. Můžete ho používat ve dne i v noci, aniž by vás rušil od spánku. Přesunujte ho pomocí koleček pohodlně po celé domácnosti, nebo si ho vezměte s sebou do kanceláře, abyste si zpříjemnili pracovní prostředí. Ať už je klimatizace kdekoliv, zařídí vám čisté a svěží ovzduší s ideální teplotou.   Parametry Typ klimatizace: Mobilní Doporučeno pro prostor (m³): 120 m³ Max. výkon chlazení: 12000 Btu/h Energetická třída: A Hlučnost: 64 dB Funkce čištění vzduchu: Ne Funkce topení: Ne Funkce odvlhčování: Ano Dálkové ovládání: Ano Značka: Electrolux Rozměry výrobku (Š x V x H): 47,6 x 71 x 38,5 cm Hmotnost výrobku: 33,5 kg Rozměry balení (Š x V x H): 53,5 x 88,5 x 43,5 cm Hmotnost balení: 38,5 kg Obsah balení Mobilní klimatizace Electrolux EXP34U338CW / šedá / bílá    

Produkt je výrobek značky Electrolux ,distribuovaný s EAN kódem 7332543587629.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Electrolux, Domácí spotřebiče Electrolux, Klimatizační zařízení Electrolux, Klimatizace Electrolux.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 38.5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Deska plynová Electrolux EGH6343RON

Velikost 40 mm / Krém / Electrolux
7 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Mobilní klimatizace Electrolux EXP34U338CW / šedá / bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, klimatizace sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Electrolux a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Electrolux najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mobilní klimatizace Electrolux EXP34U338CW / šedá / bílá
Právě si prohlížíte... - 36% sleva

6599,- Kč