Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Klimatizace Electrolux EXP26U758CW / šedá / bílá - 43% sleva

-43%
Klimatizace Electrolux EXP26U758CW / šedá / bílá
Klimatizace Electrolux EXP26U758CW / šedá / bílá
Klimatizace Electrolux EXP26U758CW / šedá / bílá
Klimatizace Electrolux EXP26U758CW / šedá / bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Klimatizace Electrolux EXP26U758CW / šedá / bílá z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, klimatizace, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Klimatizace Electrolux EXP26U758CW / šedá / bílá .

Zlevněné zboží

Klimatizace Electrolux EXP26U758CW / šedá / bílá Klimatizace je nepostradatelnou součástí nejen hotelových pokojů. V dnešní době ji běžně najdete také v kancelářích nebo domácnostech. Kompaktní klimatizace EXP26U758CW od společnosti Electrolux vám umožní jednoduše regulovat teplotu pokoje v horkých letních dnech. Díky vysokému výkonu je vhodná do místnosti o velikosti až 40 m2. Chlazení, vysoušení i ventilátor Dopřeje vám nejen příjemné ochlazení, ale díky funkci odvlhčování také může například posloužit ...v případě záplav k vysušení stěn sklepu atp. Na přehledném LED displeji si přitom můžete nastavit veškeré parametry včetně teploty, automatického režimu nebo režimu spánku.  Patří přitom do energeticky úsporné třídy A++, díky čemuž ušetří jak finance, tak i životní prostředí. Postranní držadla a kolečka na spodní straně pak zaručují v případě potřeby jednoduché přemísťování z místnosti do místnosti. Vlastnosti Osvěží i větší místnosti do 40 m2 Úsporný provoz s minimální spotřebou energie Funkce chlazení, odvlhčování a ventilátoru dělají z přístroje univerzálního pomocníka Nízká hlučnost vhodná i do panelových bytů s tenkými stěnami Tři funkce v jednom Klimatizace vám neposlouží pouze k osvěžení vzduchu během horkých letních dnů. Taktéž můžete zvolit režim odvlhčování, abyste ovzduší zbavili přebytečné vlhkosti a nedocházelo k tvorbě a šíření plísní. Velmi ceněná pak může být funkce odvlhčování například v případě zatopení sklepa a při následném sušení zdí. Klimatizace disponuje také funkcí ventilátoru pro osvěžení vzduchu. LED displej Na horní straně zařízení se nachází přehledný LED displej. Na něm se dočtete všechny potřebné informace o aktuálním nastavení. Snadno můžete upravovat parametry a měnit režimy provozu. Tichý provoz Přístroj vyniká stabilním a tichým provozem. Můžete ho používat ve dne i v noci, aniž by vás rušil od spánku. Přesunujte ho pomocí koleček pohodlně po celé domácnosti, nebo si ho vezměte s sebou do kanceláře, abyste si zpříjemnili pracovní prostředí. Ať už je klimatizace kdekoliv, zařídí vám čisté a svěží ovzduší s ideální teplotou. Parametry Typ klimatizace Mobilní Doporučeno pro prostor (m³) 90 m³ Max. výkon chlazení 9000 Btu/h Energetická třída A++ Hlučnost 60 dB Funkce čištění vzduchu Ne Funkce topení Ne Funkce odvlhčování Ano Dálkové ovládání Ano Rozměry výrobku (Š x V x H) 49,3 x 79,6 x 42 cm Hmotnost výrobku: 34,5 kg  Hmotnost balení: 39,5 kg Obsah balení Klimatizace Electrolux EXP26U758CW / šedá / bílá Dálkové ovládání

Produkt je výrobek značky Electrolux ,distribuovaný s EAN kódem 7332543590551.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Electrolux, Domácí spotřebiče Electrolux, Klimatizační zařízení Electrolux, Klimatizace Electrolux.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 39.5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Klimatizace Electrolux EXP26U758CW / šedá / bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, klimatizace sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Electrolux a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Electrolux najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Klimatizace Electrolux EXP26U758CW / šedá / bílá
Právě si prohlížíte... - 43% sleva

6999,- Kč