Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Black + Decker Mobilní klimatizace Black+Decker BXAC9000E / černá / bílá

Black + Decker Mobilní klimatizace Black+Decker BXAC9000E / černá / bílá
Black + Decker Mobilní klimatizace Black+Decker BXAC9000E / černá / bílá
Black + Decker Mobilní klimatizace Black+Decker BXAC9000E / černá / bílá
Black + Decker Mobilní klimatizace Black+Decker BXAC9000E / černá / bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Black + Decker Mobilní klimatizace Black+Decker BXAC9000E / černá / bílá z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, klimatizace, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Black + Decker Mobilní klimatizace Black+Decker BXAC9000E / černá / bílá .

Detailní informace

Mobilní klimatizace Black+Decker BXAC9000E / černá / bílá Děsíte se dalších horkých dnů strávených v nesnesitelně vyhřáté místnosti? Už nemusíte, klimatizace totiž dávno nejsou jen výsadou hotelů, ale jsou široce dostupné všem. S mobilní klimatizací Black+Decker BXAC9000E budete připraveni i na to nejteplejší léto! Díky vysoké rychlosti průtoku vzduchu 400 m3/h zvládne ochladit ovzduší v místnostech o velikosti až 28 m2. Pomocí rukojeti a 4 pojízdných koleček klimatizaci navíc snadno přemístíte z jednoho místa na druhé. Přesně ta...kové ochlazení, jaké zrovna potřebujete Ať už chcete jen zlehka rozvířit stojatý vzduch, nebo toužíte po citelném osvěžení, klimatizaci Black+Decker BXAC9000E využijete za každé situace. Na výběr totiž máte ze 3 rychlostí foukání (vysoká, střední a nízká). Chtěli byste mít v ložnici příjemný chládek ihned po příchodu z práce? Jednoduše využijte časovač s možností odkladu v rozmezí od 1 až do 24 hodin. Až dorazíte domů, klimatizace už bude odvádět svou práci. Vše velice pohodlně nastavíte na dotykovém ovládacím panelu. Pokud se vám zrovna nechce vstávat ze židle, využít můžete i přiložené dálkové ovládání. Kombinace ventilátoru, ochlazovače a odvlhčovače vzduchu Tato moderní klimatizace v sobě ukrývá rovnou 4 funkce: ventilátor, ochlazovač, odvlhčovač a speciální noční režim pro klidný spánek. Vzduch proudí přes praktický filtr, který zachytí prach i nečistoty. Zařízení se řadí do energeticky úsporné třídy A. Potěší vás ale nejenom malou spotřebou elektrické energie, ale také svým tichým chodem. Ani při maximálním výkonu hlučnost klimatizace nebude vyšší než 65 dB. Parametry Typ klimatizace Mobilní Doporučeno pro prostor 90 m³ Příkon 1010 W Max. výkon chlazení 9000 Btu/h Hlučnost 65 dB Funkce čištění vzduchu Ne Funkce topení Ne Funkce odvlhčování Ano Dálkové ovládání Ano Rozměry výrobku (Š x V x H) 54 x 80 x 40 cm Hmotnost výrobku 26,9 kg Rozměry balení (Š x V x H) 56,5 x 83 x 42,5 cm Hmotnost balení 29,4 kg Obsah balení Mobilní klimatizace Black+Decker BXAC9000E / černá / bílá Dálkové ovládání

Produkt je výrobek značky Black + Decker ,distribuovaný s EAN kódem 8432406560024.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Black + Decker, Domácí spotřebiče Black + Decker, Klimatizační zařízení Black + Decker, Klimatizace Black + Decker.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 29.4 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Black + Decker Mobilní klimatizace Black+Decker BXAC9000E / černá / bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, klimatizace sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Black + Decker a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Black + Decker najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Black + Decker Mobilní klimatizace Black+Decker BXAC9000E / černá / bílá
Právě si prohlížíte...

9299,- Kč