Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lomography LomoMod No.1 Black - 21% sleva

-21%
Lomography LomoMod No.1 Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lomography LomoMod No.1 Black z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, klasické fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Lomography LomoMod No.1 Black .

Zlevněné zboží

Sestavte si svůj vlastní plně funkční fotoaparát. Experimentální čočka plněná kapalinou. Pevné zaostření s extra clonovými deskami. Normální a dlouhotrvající režim snímání. Vyrobeno z udržitelného kartonu. Formát filmu: 120. Ohnisková vzdálenost: 80 mm. Dostupné clony: f11, f16, f19, f22, f27, f32. Rychlost závěrky: 1/100 (N), Bulb (B). Flash: PC - Flash Plug. Dostupná nastavení ...ISO: Bez úpravy ISO. Vícenásobná expozice: Ano. Držák na stativ: Ano. Uvolnění kabelu: Ano. Baterie: Není nutná žádná baterie.   Vlastnosti
Čočka naplněná kapalinou?! Naše současná verze této klasiky, inspirovaná nekonvenčním originálem Thomase Suttona, vám umožňuje manipulovat s kapalinou, přes kterou se čočka zaostřuje. Nejsou potřeba žádné šrouby ani lepidlo! Využijte tradice truhlářství sashimono a vytvořte si svůj vlastní plně funkční středoformátový fotoaparát. Přidání vody do tekuté čočky Sutton způsobí okouzlující efekty. Přidejte kapku rozpustného potravinářského barviva a vyvoláte barevný chaos. Vyrobeno z udržitelného kartonu pro konstrukci s ohledem k životnímu prostředí.
 
Oboustranné provedení. Vyberte si mezi UV vzorem nebo matnou černou základnou. Zahrnuté moduly závěrky a clony pro skutečně manuální zážitek, který vede k lo-fi, autenticky analogovým fotografiím. Směsi LomoChrome – proč nepřidat další barevnou proměnnou a nevložit do fotoaparátu film LomoChrome! Smíchejte tekuté roztoky s emulzemi měnícími barvu pro barevný výsledek. Používá 120 (střední formát) film. Pevné zaostření s dodatečnými clonovými deskami, takže můžete strávit méně času nastavováním a více času focením.
  Obsah balení:
11 kartonových výřezů 1 clonová deska Modul čoček Sutton Modul clony a závěrky 120 filmová cívka Matice stativu Hadička, ventil a stříkačka Přizpůsobovací nálepky Kniha Návod k použití
Clona: f/11 Barva podle výrobce: Black Barva: Černá Země původu: Čína Formát filmu: 120 Technologie zaostření: Pevné zaostrování Minimální čas závěrky: 1/100 s Balení obsahuje: Aperturní desky Balení obsahuje: Rezervovat Balení obsahuje: Ventil Balení obsahuje: Stříkačka Balení obsahuje: Modul Balení obsahuje: Samolepky Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Matice stativu Balení obsahuje: Cívka Balení obsahuje: Kartonové výřezy Typ předstihu filmu: 120 Clona: f/16 Clona: f/19 Clona: f/22 Clona: f/27 Clona: f/32

Produkt je výrobek značky Lomography ,distribuovaný s EAN kódem 9007710005937.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Lomography, Fotoaparáty a kamery Lomography, Klasické fotoaparáty Lomography.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lomography LomoMod No.1 Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lomography a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lomography najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lomography LomoMod No.1 Black
Právě si prohlížíte... - 21% sleva

940,- Kč