Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lomography Actionsampler Transparent Transparentní - 6% sleva

-6%
Lomography Actionsampler Transparent Transparentní

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lomography Actionsampler Transparent Transparentní z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, klasické fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Lomography Actionsampler Transparent Transparentní .

Zlevněné zboží

Pořiďte ne jeden, ne dva, ne tři, ale ČTYŘI sekvenční snímky na jeden rámeček s tímto miniaturním 35 mm fotoaparátem. Zveme všechny analogové dobrodruhy do akce! Čtyřikrát větší zábava v každém záběru. Čtyři jednočlenné sekvenčně ovládané čočky. Pevná clona, ​​rychlost závěrky a ohnisková vzdálenost. Formát filmu: 35 mm. Ohnisková vzdálenost: 4 × 26 mm. Dostupné clon...y: f8. Blesk: Žádný blesk. Dostupné ISO. Nastavení: Bez úpravy ISO. Vícenásobná expozice: Ne. Držák na stativ: Ne. Uvolnění kabelu: Ne. Baterie: Není nutná žádná baterie.   Vlastnosti
Barevná a charismatická – tato veselá kráska má čtyři širokoúhlé čočky a snímá sekvenční snímky na jediné políčko filmu. Pevná clona, ​​rychlost závěrky a ohnisková vzdálenost, takže můžete strávit méně času nastavením a více času fotografováním. Rychlost závěrky 1/100 sekundy s expozičními intervaly 0,22 sekundy na snímek, ideální pro akční momenty šílenství. Osobní, přenosná fotobudka. Podobejte se Andymu Warholovi a vylepšete svou selfie hru snímáním obrázků podobných fotografickým pásům na svém ActionSampleru. Lehké jako pírko - je dostatečně kompaktní, aby se vešel do kapsy. Průhledné pouzdro. Používá 35 mm film.
  Obsah balení:
ActionSampler Clear Camera Šňůrka Návod k použití
Clona: f/8 Barva: Transparentní Země původu: Čína Formát filmu: 35 mm Vstavaný blesk: Ne Technologie zaostření: Pevné zaostrování Minimální čas závěrky: 1/100 s Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Řemínek Typ: Analogový Barva podle výrobce: Transparentní Typ předstihu filmu: 35 mm Film

Produkt je výrobek značky Lomography ,distribuovaný s EAN kódem 9007710007856.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Lomography, Fotoaparáty a kamery Lomography, Klasické fotoaparáty Lomography.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Transparent
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lomography Actionsampler Transparent Transparentní a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lomography a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lomography najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lomography Actionsampler Transparent Transparentní
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

660,- Kč