Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Delphin BX C2G XL Křeslo

Delphin BX C2G XL Křeslo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Delphin BX C2G XL Křeslo z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinkový nábytek, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Delphin BX C2G XL Křeslo .

Detailní informace

Delphin BX je praktická, snadno přenosná židle s minimálními transportními rozměry. Její konstrukce je tvořena silnostěnnými trubkami o průměru 19 mm, což zajišťuje stabilitu a zároveň nosnost. Zelená prášková barva na povrchu trubek nabízí výbornou ochranu proti korozi a předčasnému opotřebení.
Sedací část je vyrobena z odolné, hrubé látky s dvojitým prošív&aa...cute;ním. To podstatně redukuje možnost trhání látky a tak prodlužuje životnost produktu. Díky C2G designu dokonale zapadne do řady produktů s touto jedinečnou kamufláží.
Technické parametry:
Výška židle: 35 cm Rozměry sedáku: 35 x 30 cm
Nastavitelná výška : Ne Výška : 35 cm Počet nohou : 2 Navrženo v : Slovensko Země původu : Čína Rozměry : 30 x 35 x 35 cm Rozměr sedáku : 30 x 35 cm Barva podle výrobce : C2G Série : BX Velikost : XL

Produkt je výrobek značky Delphin ,distribuovaný s EAN kódem 8586018011877.

Procházet zboží z kategorie Sport Delphin, Outdoorové aktivity Delphin, Kempování a turistika Delphin, Kempinkový nábytek Delphin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: XL
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Delphin BX C2G XL Křeslo a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinkový nábytek sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delphin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delphin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delphin BX C2G XL Křeslo
Právě si prohlížíte...

440,- Kč