Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sada nádobí GSI Pinnacle Dualist HS 1,8 l

Sada nádobí GSI Pinnacle Dualist HS 1,8 l
Sada nádobí GSI Pinnacle Dualist HS 1,8 l
Sada nádobí GSI Pinnacle Dualist HS 1,8 l
Sada nádobí GSI Pinnacle Dualist HS 1,8 l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sada nádobí GSI Pinnacle Dualist HS 1,8 l z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinkové nádobí a jídelní sady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Sada nádobí GSI Pinnacle Dualist HS 1,8 l .

Detailní informace

Updatovaná sada pro 2 osoby s nejvyšší úpravou povrchu Pinnacle, které získala mnoho outdoorových ocenění. Do sady lze umístit také plynový vařič GSI Outdoors Pinnacle Canister Stove i plynovou kartuši GSI Outdoors Isobutane Fuel 230g, která však stejně jako vařič není součástí balení. Perforovaná poklička z BPA FREE plastu umožňuje bezproblémový únik par z hrnce a zároveň slouží jako sítko například pro slití vody z těstovin. Pohodlná skládací rukojeť zapadne do přesně umístěných zarážek ať pro sbalení, tak i v pozici ...pro vaření. Unikátní hrnek a miska s nízkým těžištěm zabraňuje vylití. Víčko u misky lze použít jako pítko. Tato picí miska je po obvodu opatřena neoprénovým obalem. Nepromokavý obal celé sady lze použít jako nádobu na vodu nebo jako umyvadlo pro umytí nádobí. Úprava povrchu Pinnacle nabízí maximálně efektivní nepřilnavý 3-vrstvý Teflon® tvrzený technologií Radiance®, která je odolná proti poškrábání kovovým příborem.
Spodek kastrolu je nově doplněn o hliníkové žebrování, které zkracuje dobu ohřevu o 30% a zároveň šetří plyn, oproti předchozí verzi.
Hlavní přednosti:
Pro 2 osoby 3-vrstvý Teflon® tvrzený technologií Radiance® Vnitřní stupnice objemu Odolný a snadno omyvatelný materiál Žebrování na spodku kastrolu pro úsporu času a plynu Skladný systém nFORM Ultralight Perforovaná poklička Obsah balení:
1,8l hrnec 2x 590ml hrnek s neoprénovým termoobalem a víčkem s pítkem 2x 590ml miska 2x skládací vidlička/lžíce GSI Foolding Foon Místo pro vařič GSI Outdoors Pinnacle Canister Stove (není součástí balení) Místo pro plynovou kartuši GSI Outdoors Isobutane Fuel 230g (není součástí balení) Obal/umyvadlo na sadu Materiál:
3-vrstvý Teflon® tvrzený technologií Radiance® Tvrdě eloxovaný hliník Hliník Čirý polypropylen Nerezová ocel Nylon 6-6 Silicon

Produkt je výrobek značky Gsi ,distribuovaný s EAN kódem 090497502583.

Procházet zboží z kategorie Sport Gsi, Outdoorové aktivity Gsi, Kempování a turistika Gsi, Kempinkové nádobí a jídelní sady Gsi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

589,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sada nádobí GSI Pinnacle Dualist HS 1,8 l a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinkové nádobí a jídelní sady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gsi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gsi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sada nádobí GSI Pinnacle Dualist HS 1,8 l
Právě si prohlížíte...

2415,- Kč