Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sada nádobí GSI Glacier Stainless 1,8 l

Sada nádobí GSI Glacier Stainless 1,8 l
Sada nádobí GSI Glacier Stainless 1,8 l
Sada nádobí GSI Glacier Stainless 1,8 l
Sada nádobí GSI Glacier Stainless 1,8 l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sada nádobí GSI Glacier Stainless 1,8 l z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinkové nádobí a jídelní sady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Sada nádobí GSI Glacier Stainless 1,8 l .

Detailní informace

Kempovací sada nádobí s nerezovým 1,8l katrolem s maximální životností pro dva dobrodruhy. Nerez ocel je velmi odolná proti promáčknutí. Pohodlná skládací rukojeť zapadne do přesně umístěných zarážek, jak pro přepravu, tak pro vaření. Díky zafixování rukojeti při složení není nutno použít obal, vše drží pohromadě. Unikátní hrnek a miska s nízkým těžištěm zabraňuje vylití. Víčko u hrnečku lze použít jako pítko. Tento hrnek je po obvodu opatřen neoprénovým obalem. Obal celé sady lze použít jako nádobu na vodu nebo jako umyvadlo pro mytí nádobí. S...ada je maximálně skladná a navíc se do ní dá zabalit i plynový vařič GSI Outdoors Pinnacle Canister Stove i plynová kartuše GSI Outdoors Isobutane Fuel 230g (ty však nejsou součástí balení). Hlavní přednosti a obsah balení: Počet osob: 2 1,8 l hrnec Skladný systém nForm Ultralight Perforovaná poklička 2x 590ml hrneček s neoprénovým termoobalem a víčkem s pítkem 2x 590ml mistička 2x skládací vidlička/lžíce (GSI Folding foon) Prostor pro vařič i 230g kartuši (nejsou součástí balení) Umyvadlo/obal na sadu z lepeného materiálu Materiál: Nerezová ocel Čirý polypropylen

Produkt je výrobek značky Gsi ,distribuovaný s EAN kódem 090497682483.

Procházet zboží z kategorie Sport Gsi, Outdoorové aktivity Gsi, Kempování a turistika Gsi, Kempinkové nádobí a jídelní sady Gsi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

589,- Kč
Detail
159,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sada nádobí GSI Glacier Stainless 1,8 l a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinkové nádobí a jídelní sady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gsi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gsi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sada nádobí GSI Glacier Stainless 1,8 l
Právě si prohlížíte...

1611,- Kč