Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rockland Comet Food Jug Green 750 ml Termoska na jídlo

Rockland Comet Food Jug Green 750 ml Termoska na jídlo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rockland Comet Food Jug Green 750 ml Termoska na jídlo z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Rockland Comet Food Jug Green 750 ml Termoska na jídlo .

Detailní informace

Termoska navržena tak, aby vám umožnila vychutnat si teplé jídlo kdykoli, i za těch nejméně příznivých okolností. Vyrobena z oceli pomocí vakuové technologie, spojuje funkčnost termosky a nádoby na potraviny. Díky skvělé izolaci zůstane vaše jídlo teplé celé hodiny. Termosku lze použít i pro bezpečnou přepravu potravin citlivých na teplotu. Ve srovnání s tradičními termosky je jejím nejv&yacut...e;raznějším znakem větší průměr a velmi široký plnící otvor. Díky tomu do ní snadno umístíte jídlo. Její ergonomické proporce vám také umožňují jíst přímo ze samotné termosky. Je vybavena nepropustným uzávěrem s bezpečnostním ventilem a šroubovacím uzávěrem, který lze použít jako misku. To umožňuje dvěma lidem vychutnat si jídlo najednou. Vlastnosti
Vyrobena z vysoce kvalitní oceli pomocí vakuové technologie. Protiskluzový materiál na bocích zajišťuje bezpečné uchopení. Široký otvor zajišťuje snadné mytí a vkládání potravin. Nepropustný uzávěr s bezpečnostním ventilem zajišťuje bezpečný transport potravin. Udrží teplotu jídla a nápojů velmi dlouho. Uzávěr lze použít jako pohodlnou misku, je vyrobena z materiálu bez obsahu BPA, vyhovuje normě EN 12546-1:2000.
Objem : 750 ml Rozměry : 10,6 x 17,8 cm Barva podle výrobce : Green Barva : Zelená Země původu : Čína Hmotnost (g) : 496.0 Materiál : Nerezová ocel

Produkt je výrobek značky Rockland ,distribuovaný s EAN kódem 5906395349869.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Green
  • Materiál: Stainless Steel
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Rockland Trail 3P Tent Ultralight Green

Green / Polyester Polyurethane / Rockland
3 709,- Kč
3 451,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rockland Comet Food Jug Green 750 ml Termoska na jídlo a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rockland a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rockland najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rockland Comet Food Jug Green 750 ml Termoska na jídlo
Právě si prohlížíte...

490,- Kč